Абсолвентите от ВВМУ получиха своите дипломи

Снимка: bnr.bg

Отличник на випуска е Андреана Иванова

353-ма студенти, обучаващи се в гражданските специалности на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, завършиха успешно и получиха своите дипломи в рамките на три официални церемонии. 48 от дипломиралите се в Морско училище са чужденци, а 69 са магистри.

Трите церемонии на промоцията, проведена в Училището, започнаха с камбанен звън от храма „Св. Николай“ във ВВМУ. На тях абсолвентите получиха своите дипломи, а на отличените студенти бяха раздадени награди от началника – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, от различни институции, фирми и приятели на Морско училище.

Специалностите, в които випускниците се дипломираха, са: „Корабоводене“, „Експлоатация на флота и пристанищата“, „Мениджмънт на водния транспорт“, „Логистика“, „Управление на пристанищата“, „Корабни машини и механизми“, „Електрообзавеждане на кораба“, „Информационни и комуникационни технологии“ и „Киберсигурност“.

Първенец на Випуск 2020 стана Андреана Иванова от специалност „Мениджмънт на водния транспорт“, като завърши пълния курс на своето обучение с отличен успех 5,99. Тя получи награда от министъра на отбраната и златен пръстен с логото на ВВМУ от началника – флотилен адмирал Медникаров.

По традиция името на първенеца ще бъде изписано и на Стената на отличниците в Морско училище. 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK