Абсолвентите от ВУАРР подпалиха дансинга на "Ален мак", в центъра на купона банкерът Ахмед Пингов

снимки: личен архив

Студентите от филиала на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Благоевград във вторник вечерта буквално подпалиха дансинга на ресторант "Ален мак" в областния център, където се събраха и отпразнуваха шумно и много емоционално своя абсолвентски бал.

Заедно с тях празнуваха и бъдещите финансисти, завършили Стопанския факултет на ЮЗУ "Неофит Рилски".

До ранни зори продължиха танците и горещите наздравиците на абсолвентите от ВУАРР, в центъра на които за пореден път бе любимецът на студенти и преподаватели Ахмед Пингов от гърменското село Горно Дряново.

Младият чаровник бе предпочитан партньор от красивите му колежки както в танците, така и в снимките за спомен.

Така с бурен и незабравим купон студентите от ВУАРР и Югозападния университет отпразнуваха заедно с преподавателите си своето завършване преди всеки да поеме своя житейски и професионален път.

На паметното събитие присъстваха проф. Рая Мадгерова - заместник-ректор "Акредитация, магистърски програми и продължаващо обучение" в ЮЗУ "Неофит Рилски", доц. д-р Десислава Стоилова - заместник-декан по образователните дейности и още много преподаватели - професори и доценти и от двете висши училища, които се наслаждаваха на дефилето на младостта и красотата на своите възпитаници.

Сред завършващите студенти бе и лидерката на Младежкото обединение на БСП в Благоевград Ваня Маникатева, която също не пропусна да си направи снимка за спомен с банковия служител в БНП „Париба” Ахмед Пингов, който и като студент трупаше опит и професионализъм в компанията за бързи кредити.

 

снимки: личен архив
Ахмед Пингов и Ваня Маникатева
снимки: личен архив
Ахмед Пингов с проф. Рая Мадгерова /в средата/

КОМЕНТАРИ

за съжаление11:58 - 13.05.2015
няма по големи простаци ,тъпаци, злобари и хора с ограничено количество сиво вещество в главите от тези в гоцеделчевско които са постоянното присъствие във форумите пишат за познати и непознати хора всякакви гадории .Горките за съжаление са защото вместо да се радват на живота сами си го почернят в старанието си да правят на всеки мръсно .Долна паплач до болка познати кои са и с каква цел го правят . А що се отнася до Ахмед Пингов това е един истински човек с прекрасни качества които само от злобарите и долнопробните писачи не се оценяват.Честито дипломиране Ахмед ,много щастие късмет и попътен вятър и да знаеш злобарите и непочтените хора са предварително обречени на падение и гибел.
Смях и Потрес!01:49 - 12.05.2015
Хахахах Какъв е този грозен глиган бе, от къде го изкопахте? "Банкер" е на някой ромски клозет ахахахаха смешници!!! Този е някъв грозен, дебел педераст, то погледнете го какво педалско изражение има, начина му на обличане, тесните му дънки, как си е сложил ръчичката в джобчето на дънките в третата снимка ахахаха аман от смешни педерасти, плащащи си за да се пише за тях!
abv17:56 - 11.05.2015
Лили,само да попитам.Ти ли си с бялата поличка?
хахахахаха13:37 - 11.05.2015
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,по-спокойно Лили Методиева!!!Тука никой не говори дали е добър или лош.Говорим че в случая "Банкер" е съвсем неуместно като определение!!!

FACEBOOK