С лимузина и подаръци изпратиха на бала абитуриентка от Дом "Иван Кюлев" в Гоце Делчев

Снимки: Личен архив

С много настроение, подаръци и луксозна лимузина изпратиха вчера единствената за тази година абитуриентка от Дома за деца, лишени от родителски грижи "Иван Кюлев" в Гоце Делчев - Красимира Митева.

За специалния ден на момичето се бяха погрижили както от ръководството на социалната институция, така и дарители.

На празничното тържество всички деца бяха почерпени с лакомства, а красивата абитуриентка Краси получи множество поздравления и подаръци.

Директорът Константин Ендрев честити на възпитаничката успешното завършване на средното й образование - специалност “Готварство” в ПГ по МСС ”Пейо Яворов”, и я изненада със скъп лаптоп.

За поредна година балът в Дома за деца бе уважен и от представители на Младежко обединение в БСП-Гоце Делчев. Председателят Димитър Бояджиев връчи на абитуриентката от името на младите социалисти мултифинкционален уред за готвене, с който Краси сама да приготвя вкусотиите, научени в училището, както и да й е в помощ при самостоятелния й живот извън институцията.

Девойката се надява да си намерии добра работа след абитуриентския бал и да се реализира като готвач в професията, която обича.

Голямата изненада за випускничката бе чакащата я пред Дома страхотна бяла лимузина, за да я закара като принцеса на абитуриетския бал. Луксозното возило бе осигурено от гоцеделчевския бизнесмен Момчил Темелков, чиято фирма предоставя тази екстра за сватбени тържества, абитуриентски балове и други празнични поводи. 

При изпращането на Краси Митева към абитуриентския бал и самостоятелния й живот от Дома не пропуснаха ритуала да й полеят пътя с менче, за да й върви по вода и да бъде щастлива и успешна млада дама.

За ръководството и всички работещи в Дом "Иван Кюлев" в Гоце Делчев е традиция всяка година тържествено да изпращат своите възпитаници, завършили успешно средното си образование. 

Традиция е и да се честват заедно рождените дни на децата, както и всички техни радостни поводи като в истинско семейство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK