24-мата абитуриенти от Хаджидимово завършиха средното си образование с общ успех 5,28. Отличниците са 11

Снимки: Личен архив

Със самочувствие на успешно завършили средното си образование 24-мата дванадесетокласници от гимназията в Хаджидимово с класен ръководител Милена Шопова са в очакване на абитуриенския си бал, който ще бъде на 26-и май.

Тази година абитуриентите в Хаджидимово са една паралелка от 24 випускници, които завършиха средното си образование с общ успех на класа 5,28. 11 ученици от елитния клас на Милена Шопова са отличници, като сред тях вече има и доста приети студенти във висши училища.

Росица Влахова е приета в ХТУ с оценка 5.95 по химия, Мария Коджебашева също е студентка и ще изучава право. Васил Бандеров ще следва кинезитерапия, а Алесандро-Марио Боргато е приет в музикалната консерватория.

Успешният випуск 2017 ще се помни и от учителите им, и от директора на гимназията Марияна Боянина с активното им участие в училищния живот и със спечелените от тях много грамоти и награди в различни регионални и национални конкурси, олимпиади и състезания през годините.

Да не забравят родния си град Хаджидимово, училището си и прекрасните си преподаватели независимо къде ще ги отведе съдбата и личната им реализация, да останат приятели както досега, са едни от обещанията, които абитуриентите си дадоха дни преди бала си.

Ръководителката им Милена Шопова пък с радост и болка признава, че учениците от любимия й 12-и клас ще й липсват.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK