Абитуриенти от Вълкосел и Слащен с незабравима вечер под традиционната егида на кмета Арбен Мименов

Снимка: Infomreja.bg

В петък вечер около 60 абитуриенти от СУ “Христо Ботев“ в Вълкосел и СУ “Св. Климент Охридски" в Слащен изкараха една незабравима вечер в механа "Селена", броени месеци преди да се разделят с любимите си учители и училища, за да поемат в свои ръце пътя и реализацията си в живота.

Невероятният купон бе част от превърналата се вече в традиция през последните години инициатива на кмета на община Сатовча Арбен Мименов, а именно - зрелостниците от 4-те гимназии в общината преди началото на кандидатстудентските изпити да имат възможност една вечер да бъдат заедно, да обменят свои мисли и планове, както и да се повеселят.

Тази година абитуриентите от двете сатовчански села Вълкосел и Слащен решиха да прекарат заедно подарената им от кмета Мименов невероятна вечер, а бившите възпитаници от същите училища предпочетоха да празнуват инвидуално и не се присъединиха към общата инициатива.

"Заедно с нашите класни ръководители направихме така, че тази вечер да остане завинаги в паметта ни. Наистина беше прекрасна вечер, изпълнена с много полезни и приятелски контакти и разговори, танци и забавления", сподели пред ИНФОМРЕЖА един от най-инициативните дванадесетокласници от училището във Вълкосел - Мустафа Барзев.

Иначе заредената с много младежки адреналин и мечти вечер започна с кратки встъпителни слова от представителите на двете учебни заведения - Аделина Манова и Мустафа Барзев, които пожелаха на всички много настроение и никога да не забравят тази среща с връстниците им, подарена от кмета на община Сатовча.

Аделина и Мустафа отправиха приветствия към всички и от името на кмета Арбен Мименов, който не успя да бъде сред празнуващите младеги поради ангажименти, но за сметка на това няколко дни преди купона той се срещна с учениците и им пожела успех в кандидатстудентската кампания и в живота. 

Класните ръководители на тазгодишните абитуриенти от Вълкосел и Слащен споделиха, че остават горди и с прекрасни впечатления и спомени за своите възпитаници и обещаха, че ще бъдат до тях както в предстоящите изпити, така и след това.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Същия07:43 - 20.02.2017
Този не е патриот ,а абсолютен идиот! Неговата зелка е за рязане!
Ебач на патриоти06:14 - 20.02.2017
Ей патриоте, ще ти го навра в устата и дълбоко в аналното отверствие. Като не познаваш някого не си отваряй простата уста и не си изразявай ненужното мнение генерелизаращо един цял етнос базирано на житейския ти опит от най-вероятно жалкото ти съществуване!
7801:27 - 20.02.2017
Ей въшливия патриот аз съм от този край но за мен истински патриоти са хора като Гоце Делчев, Васил Левски, Христо Ботев България няма нужда от боклуци като теб
6622:52 - 19.02.2017
Земи се застреляй бе патриотее

FACEBOOK