Анонимно

Пепи16:07 - 08.08.2011
Аме тук само новини от Кюстендж. Това сайт на Кюстендил ли е???????????
Елена15:30 - 08.08.2011
Алкохол не пие,може да се е случвало с приятели, но това го правят всички.За цигарите,то кой ли не пуши.Била съм често в компании с него по всяко време през последната година,не съм видяла да употребява алкохол.Даже никакъв,дори бира не е пил и става въпрос на дни и седмици.Така че,изключете алкохола в нападките си.Ако някога сте го срещнали/било е много отдавна почерпен и му е личало,то тава личи най много на тези,които не могат да пият.Не видях и колегите му да твъдят,че пие.А иначе политиците,съдиите и т.н ни пият и други неща и на никой не му пука...много жалко...захванали сте се тук с един обикновен като вас човек,защото имал амбиции...ми да ги има,какво лошо..
Гласо-подавател15:09 - 08.08.2011
173 гласа , от тях 24 мангалски и 31 от бивши колеги от Митницата , радостни че вече не е при тях.
до Ех14:09 - 08.08.2011
Нов бъдак със стари к...и не се прави.........
до Гербер14:08 - 08.08.2011
Да не би да са забравили да те поканят на срещите/ в тесен кръг/където се обсъжда кой какво да каже и напише? Не си информиран ГЕРБАДИО! Един съвет- никога не давай 100%.
ггг13:52 - 08.08.2011
Що се пъчите бе господа-другари,колко чашки сте обърнали за да пишете за нещо кото няма никакво значение днес?!Баханов свършва!
Нина13:48 - 08.08.2011
Ясно е това. Представете си ако утре Москов си отиде от властта. Настава ужас за тези службогонци, които цял живот се храниха и поиха покрай него. На тях направо им е страшно. Вестник " Градът" има още много хляб да яде докато стигне нивото на истинска медия. Но е на прав път. Питам хората, купева се , чете се, само дано не се продадат защото ще последват съдбата на " Хроника" и онова чудо на чудесата, незадоволената Катя Аврамова.
Гербер13:36 - 08.08.2011
Пиша до онези звездички по-горе: Как си го измислихте, че ПП ГЕРБ си има вестник в Гоце Делчев и в него се пише само за партията, това не е вярно на сто процента. ГЕРБ не плащат на никой да пише за тях, просто на местно ниво те са най-интересната партия и с най-добрия кандидат за кмет, та затова се опитвате да ги очерните, но няма как. ГЕРБ не притиска никоя медия да пише за тях няма и намерение. Предизборната битка започна много от рано и то ръководена от обкръжението на кмета Москов, който вече вижда своя край и се страхува.
Селянин12:44 - 08.08.2011
Абе граждани този Гошко -Атаката е голям смях.Прави се на мъж, а когато му излязат кирливите ризи иска да се скрие със смешни изявления.Та нестига другото, ами ще се кандитира за кмет тия хора не са с всичкия си. Ах Боже, Боже слез да си пребереш версиите.
Ех12:40 - 08.08.2011
Ех колко сме лоши хората, когато на пазара излезе нов вестник, в който се пишат истини веднага трябва да го оплюем. Веднага трябва да го свържем с политическа партия или бизнесмен. Че сме си злабни това е факт, но не виждам защо намесвате имената на толкова хора от Гоце Делчев.За журналистика на местно ниво не ми се говори, за съжеление такава няма, но тези от Градът пишат интересно и според мен не се страхуват да кажат всичко в очи като другите им колеги, затова ги адмирирам.
Бутилов02:02 - 08.08.2011
Кмете , журналиста го знаем кой е , новата любов на ваш Църньо , оня кльощавия и грозен даскал в Дебрен . Скоро щему вкараме царевичен мамул и от зад и от пред та дано млъкне вече . Наш църньо щял да се мести да живее при него в гоцето . Ха , Ха Ха ,
кмет на Брезница01:55 - 08.08.2011
Църньо да беше крал по малко да беше задирял учителките по- малко та да не се разболява сега . Не винете никого Църньо си плаща за гяволъка нали бачка в Баничан станал е клептоман от чантата на учителка е откраднал 50 лева скоро и за това ли някой е виновен . Написано беше че е уволнен заради кражба е , това си е истинат или трябваше да се премълчи тази истина . Сега е Рамазан всеки си носи греха носи си го и теи " Журналист " дето така си се подписал по горе че твоят е двоен и е много голям .
***01:30 - 08.08.2011
"Големите умове обсъждат идеи!!! Средните умове обсъждат събития!! Малките умове обсъждат хората.
боже опази00:39 - 08.08.2011
И ако Весо Стаменов този който не дължи пари само на умрялите , едно момченце със съмнителна психика от село Илинден , едно напълно не добре помаче което плюе и му текат лигите като говори , един пропаднал педераст като Пашкулев ще ни показват истинитена гр. Гоце Делчев нека техните поръчители се застрелят . Кой вярва на такива , вестникът обаче не е на Бойко Борисов и аз съм събрал няколко броя за да му ги изпратя специално да види с какво се занимава неговият депутат в Гоце Делчев . Бойко Борисов не може никога да подкрепи такъв вестник той разбира доста от журналистика и ще се увери като си получи колета . Това не е политиката на ГЕРБ .
да бе00:25 - 08.08.2011
та чак от село Илинден и Добротино си ги внесохме такива с апаратите щтото в града ни бяха малко. Що се смеете за Чолаков преди два дни в Струма имаше снимка на адвокат Валя Рупчина през месец август облечена в палто в залата на ОБС . Присмяс ле хърбал на щърбел - простотии пашкуланови колкото си щеш . Пак е останал на сухо тази вечер и ще си изяде смръдливите т...ки от бяс . Дерзай другарю клиенти хич
айде00:09 - 08.08.2011
лягайте си и се опитайте да успокоите злобните си душици, дето нямат мир и покой
ами00:09 - 08.08.2011
така ли ами изселете я бе Пашкуланов щом ви пречи ХА ХА ХА бездарник
Наим23:59 - 07.08.2011
За Краса няма вече място в гоцето
Не се ли уморихте бе хора...23:59 - 07.08.2011
... приятели ми звънят, влез в сайта на на Краса Терзиева пак има скандал! Беше ми интересно но взе да ми писва, това нещо ще промени ли. То са " лайна" , то са гнусотии. Недейте така, хора. Нито Краси ще се върне в " Струма" нито пък те ще и направят нещо, всичко е само жлъч и мърша. Работете си, изтъпрявайте се защото ще се налага да се срещаме по улиците на града.
Журналист23:48 - 07.08.2011
Красо, стига с това ушмене с тези твои стари навици да плюеш по хората анонимно, да се хвалиш да се правиш на велика. Аман от твоите подболни номера, не осъзнаваш ли че ти си една дърта сврака която вече почти за нищо не става освен да остава тонове фекална маса след себе си. Съсипа директора на училището в Бръзница, човека е с болна психика от теб и клеветите ти, съсипа и доста хора. Когато умлреш хората в този град ще плюят по некрологът ти и ще въздъхват с облекчение. Всички те мразят, мразят те, мразят те, мразят те и ти го знаеш много добре. Крадеш лъжеш, мамиш погледи сутрив в тоалетната чиния какво стовавяш след себе си и се разпознай
Въпрос23:44 - 07.08.2011
А Чолаков знае ли че е дал специална пресконференция за Краси Терзиева?
ГЕРБ23:43 - 07.08.2011
Ще видите вие като Бат Бойко научи как плюте вестника му. " Градът" е негова собственост, то йлично е дал благословията да се направи вестник в Гоце Делчев, за да се покажат на светло истините за журналистиката, местната власт и всичко нередно. Тежко ви!
Тишо23:40 - 07.08.2011
Авугст месец е, а Чолаков се е навлякъл като че е късна есен на специалната присконференция само за Краси Терзиева
Куцото Пиле23:39 - 07.08.2011
Марга Енчева взема заплата от общината за Общинското радио - но е напълно независима! На Катя Аврамова, Ангел Гераксиев просто и е напълно симпатичен, но и тя е категорично независима. Терзиева просто е без коментар. Лицето на корупцията! Единствената неопетнена за сега остава Дани Крантева, и това е истина. Тя май е независима! Не чета вестник " Градът" защото и той рано или късно ще се превърне в една дебелокожа, лоеста, продажна журналистическа клика която само срещо 20 лева и банкет би продала и децата си. Няма нито една медия в Гоце Делчев има селски тъпанари с фотоапарат в ръка които се правят на важни на събития и рекетират, просят и въртят приказката само за пари и малко цър пър...
ДАНС21:26 - 07.08.2011
Имали са дали са и са получили за това за което са си платили ДПС - хотел в Огняново но забележете не на Краса Терзиева а на шефовете и от Благоевград за нея само приказките че е вземала пари. Всичко предстои да излезе на яве .
***21:19 - 07.08.2011
Само ГЕРБ си имат собствена медия - платена и то е вестник Гръдът вероятно не ги задоволяват хвалбите в собственият им вестник та почнаха да репресират и другите медии да пишат за тях . Не ангажираните и не платените медии отразяват събитията във и на всички партии , партиините журналисти лансират плащачите си и притискат с компромати другите партии дано откачат нещо и от тях но този номер в гоцеделчевско не върви . Нито един журналист освен тези във в-к Градът не са обвързани по никакъв начин с която и да е партия . Да си свободен човек и да не ти се диктува и пращат по имейла готовите компромати срещу опонентинтеи голямо предимсство .
mrrb21:14 - 07.08.2011
не ремонтират, а може би ще ремонтират някога, ако и след като им одобрят проекта. Ей, писачите, що не прочетете малко...
Бошнаков20:37 - 07.08.2011
Браво бе Краса взе толкова пари от Нас от ДПС-то сега прави реклама на Атака! Не е страм! Кълнеше ни се в вярност и е минала на националистите. Ще им видим сеира!
Венци20:30 - 07.08.2011
Ами то е повече от ясно - Краси ползва стари снимки щот можи фотоапарата от Струма да и го зели и да е вече у Весо Стаменов. Какъв и е проблема да преписват заедно написаното в други електронни медии? Тя тук - той в Струма
Дуде18:38 - 07.08.2011
Ах кмете , ах кмете не си прави труда да се връщаш от морето , че като гледам работите ти не вървят на добре. Заплюй си една пещера някаде и не излизай от там.Не ,че хората не казват истината за теб. Лично аз съм потресен от поведението ти. Ти наистина се мислиш за Господ , но си само един мижав човечец като всички нас.И спри да лъжеш моля те !!! Алкохол-не (не спира да пие ) Цигари -не (не спира да пуши ) Семейно положение - сам (нали уж имаш приятелка ) Мили защитници , първо проучете за каква кауза се борите и след това се напъвайте така.