Анонимно

ДПС16:16 - 09.08.2011
Този кмет защо си прави предварително такива дългосрочни планове за 2012г. та той тогава ще си живее в Гърция, а Гошето Андонов ще проведе въпросния фестивал, защото ние ще се го изберем за кмет.
ехо16:14 - 09.08.2011
Добре,че правителството на ГЕРБ е солидарно с всички кметове без значение от тяхната политическа принадлежност та да даде пари на червения Москов. Много ми е чудно как ще се опита той и неговите приближени да се облажат с парите доста са.
...16:13 - 09.08.2011
Костадинов вдъхва доверие!
популизъм и демагогия16:02 - 09.08.2011
" Разкриване на 500 нови работни места" Така звучи цялата програма - гръмко, но кухо. Разчита се евентуално хората да забравят обещаото до следващите избори.
човек16:01 - 09.08.2011
Айде стига бе хора,то лъгахте,плюхте,лизахте,посочвахте размазвахте пръст и Защо? Защото не е като вас.Ми не е.Държал се арогантно-а,защо,кога и с кого.Нарекъл държавата си шибана/не съм чувала този израз от него,но възможно е/-а,не е ли и не си ли го е помислял всеки,но не го е казал освен пред телевизора или компа.Та даже министър го обяви на всеослушание. Какви хора сме ние българите...някой ни дразни с поведението или с държанието си,траем си-абе я да не казвам какво мисля, защото знае ли се.Друг ни подлива вода,забива ни нож-траем си и гледаме да оцелеем.Трети се прави,че всичко в тая държава е наред-което всъщност значи че, наред са 1000,2000 нека да са 5000, останалите оцеляват и се молят да оцелеят до излизане от кризата.Да,ама не.Започва друга и тя съвсем ще пресее българите,защото той е болен,измъчен депресиран и го накараха да се страхува. Когато някой като г-н Джельов ви го каже това,вие страхотно сте обидени,обявявате го за не знам какъв и т, н. някой щял да се радва на мизерните пари,която държавата и частните работодатели/по техен пример и съдействие чрез механизми/ виждате ли плащат на работещите,при това има изследване че българина работи повече от много други нации. Защо търпим това,включая и себе си.Ми защото сме страхливци... и това което правим е да осъждаме на дигналите глас. Та ние сме за съжаление дами,господа и млади хора.... Ако бяхме нормална държава нямаше да живеем в тоя ужас на страх и подчинение за да оцелеем Г-н Джельов не иска такава да бъде страната му и града му.Давайте тогава да го съсипем.Давйте да го оплюем колкото се може повече... Аджаба бе хора,като си имате мнението, има си и начина,не си напъвайте злобата върху хората,защото от това в БГ ще става още по зле.Най лесно е да се изплюете тук и после да идете в кръчмата или да псувате БГ пред телевизора. Не гласувайте за него и толкоз...седете си още 20 години на същото/предвид досегашното развитие даже сме назад/ и това е.То насила хубост не става...
belalov15:48 - 09.08.2011
Успех! Трудна програма, но обещаното си е обещано!
6666666614:20 - 09.08.2011
kakvo stava be hora ne se podcenjvaite tolkova izpolzvat momenta che vie POMACITE izvinjvam se za izraza ste mn sploteni i sas zamah se vzemat reshenia za mn goljma masa hora pomislete malko dokoga shte ni izpolzvat v politikata ne zbravjite che vsichki imame deca edin den vsichko na tozi svjt se zaplashta mn skapo togava pari njma da ti trjbvat kokoto i da gi imash neka BOG da sadi
:Мирчо Люнгов13:00 - 09.08.2011
Моабети пак на едро... Не разбрах само кой ще бие звънецо, за да викаме ние по него ба-а-а-а!
Лъчо12:29 - 09.08.2011
№ 1 е този кандидат!
Да е жив и здрав!12:14 - 09.08.2011
Такива събития ми дават надеждата, че българските патриархални корени вса още са здрави и силни.
Здравко си е Здравко12:12 - 09.08.2011
Няма по-интересно арт явление в момента в Кюстендил от него.Жалко е, че много хора го мислят за луд и са абсолютно пренебрежителни към творчеството му. А то заслужава изключително внимание! жалко е и че Общината досега не се е бръкнала да купи поне една негова картина - и за да я притежава, и за да подпомогне малко / материално и най-вече морално/ този изнемогващ в бедността си , но много, МНОГО талантлив и позитивен човек!
:)12:11 - 09.08.2011
Аааааа нищо му няма - ни акъл ни нищо..........само някакви бръмбари в главата :) :) :)
Хитро!12:08 - 09.08.2011
Все трябва да има някакво решение на проблеми с тези кучета!
Ani08:48 - 09.08.2011
Zashto we, kakvo mu e choveka?
Комши комши23:14 - 08.08.2011
голям смах си крадохте по София , изритаха ви като кирливи ризи от толкова много службички сега сте седнали да пишете за комшите си . Вижте се какво представлявате май сте забравили да пишете в посетителите турците .Далаверажии и измамници нямат право да дават оценки на когото и да е приравнихте се с Коцьо Пашкулев който чака от съседите му на първият етаж да не си доядат хрраната и да му я дадат на него . Жалки хора и то с претенции за образовани
До Комши23:09 - 08.08.2011
Ако си комшо просто няма да твърдиш подобни неща щото не са вярни , виж майка ти , токойният ти брат и баща , виж себе си и тогава пиши за другите . А що се отнася до леглото май си бил нает да рържиш свеща или фенера или си бил един от помаците . Знае се в Г.Д че в пияно състояние помаци са се гаврили с теб и са те резнали ето кой е гнусотията на квартала а домът за който ти говориш е винаги отворен и за християтни и за цигани и за помаци и за такива лекета като телбе но не за легло а за напълно човешки отношения . Ако при майка ти ходят с такива намерения в този дом такива неща не са се случвали никога аз съм съвсем близка на това семейство , продзорците и вратите са ни едно срещу друго израснали сме от деца всички заедно . Нужно ли е и какво печелите от всичко това не знам но е страшно грозно по този начин за злословите срещу хора които и вие познавате отлично и знаете истината . Има провидение и то ще отсъди най- точно кой крив кой прав . Жалко за вас .
Николов21:32 - 08.08.2011
И двата паметника се поругават няколко пъти в последните 20 години. И не може да е другояче, защото в тези години българският фашизъм беше оневинен напълно. Включително с отмяна на присъдите на Народния съд. Включително на неговия Седми състав, който се занимава с доказани антисемити. Защото лозунгът "45 години стигат" се използва и за идеализиране на годините преди 1944, когато в продължение на десет години Търновската конституция е блокирана до степен в програмата на ОФ да се иска нейното възстановяване. Днес това се прави, за да сплашат избирателите на БСП. Искам да им кажа: "Не се страхувайте!"
каризма21:07 - 08.08.2011
владо живко е същия ненормалник като радо резачката. тия избори започват много лошо за благоевград
Николай Ковачев - Кюстендил21:05 - 08.08.2011
Класата си личи отвсякъде. Пожелавам успех на Благоевград с безспорно с най-стойностният кандидат - Емил Костадинов !
!!20:39 - 08.08.2011
За експертизи е късно вече, кампанията започна!
Луда Работа19:58 - 08.08.2011
На тези които издигат кандидатурата на Радостин Джельов първо препоръчвам да го изпратят на психическа експертиза. Много Ви моля господа !!! Ако той ще решава бъдещето на града го направете в името на гражданите.
Таня19:54 - 08.08.2011
Тъжно.Поруган е паметник на млади хора загинали в борбата за по-добър живот и на тези, които днес дращят пречупени кръстове.За коя чиста раса се борят? Ако друг борец за чиста раса прецени, че те не са част от нея и тръгне да ги избива? В какво ще превърнем света?Помните ли преди няколко години в Германия неофашисти чистейки расата си подпалиха общежитие с българи.
още за Радостин19:37 - 08.08.2011
http://infomreja.bg/news.php?id=1293
Комши19:34 - 08.08.2011
Ама комши, Красе, престани да съдиш другите. Нали цял живот та гледам кво праиш у вас - то не бяха мъже, то не бяха чудо! Ма що депесари минаха през къщата и леглото ти, ам преди това? Преди да осиновиш децата ти? Чудесия! После оня циркаджия от панаирите откъде го намери Божков та чак и Божкова се пишеше па после го изгони и го скъса от плюене! Ам после оня 15 години по-малкия от теб, дето ти висеше в къщата и сега е служител в синята зона? Ам сегашния ти адаш откъдето ги издири по интерент дет пристигна в града без документи и ти му издаде фалшива лична карта??? Пфу!!! Ти си гнусотия за квартала ни!
Здрасти, Пепи!18:42 - 08.08.2011
И на мен ми прави впечатление същото.Но това е добре - доколкото се ориентирам, сайтът е на Югозапада.То друг такъв май няма.
Дуде18:42 - 08.08.2011
Ленче Ленче, за почерпен ОК и това беше съвсеееем скоро да не кажа последните 2-3 седмици. И не става въпрос за разните му там политици , съдии и т.н.т. , а за човек който като ти каза е обикновен като всички нас . Въпроса е там , че момчето навсякаде парадира с това колко е повече от всички останали. С или без дипломи няма право да казва на хората колко са жалки и как той е много нещо. Аз останах потресен от поведението на човек претендиращ за нещо повече, а всъщност постъпва толкова долно. Не искам да казвам на какво бях свидетел от страна на господина ,че ще си глътнете граматиката , то направо е смешно повярвайте. А няколкото ми контакта с този човек направо бяха кошмар. Само възпитанието и търпението ми ме спират да разкажа неща от които ще ви настръхнат косите. Явно вие госпожице не познавате истинското лице на Радостин. И последно , не само аз съм с лошо мнение за момчето, а и много други хора. Замислете се малко и ще видите , че е така. И един жокер- провокирайте го и ще разберете сама за какво говоря. Пожелавам ВИ приятен ден и хубава седмица.
ЕЙ, що злоба, що нещо!18:39 - 08.08.2011
Нещо като на работещ в некоя некотираща се медия ми приличаш - толкова злобно и примитивно е писанието ти.Та чак и съвети даваш как да се отразяват проблеми!Заболяло те е заради позоваването на "24 часа", знам те. Не лично теб знам, но този манталитет го надушвам от километри.Приличаш ми на онези жалки лекета Иван и Андрей, дето по най-пошъл начин имитираха журналистическа наблюдателност и гражданска доблест - и на кого си изкараха бездарието? На голямата Васа Ганчева.Що не се възмутиха от реалните корупционни сделки на правителството, ами до Васа Ганчева опрели? Та и ти, мило - като толкова много те боли за асфалта на Бачиново, що не го разрови този проблем, що не задълба в него, що не подаде сигнал до някой вестник да го отрази - защо не досега? Заради теб ще следя форума на Инфото - засичал съм те и друг път и със сигурност пак ще се появиш.Липсва ти изява, очевидно, внимание ти липсва. А и възпитание, да прощаваш.
„Благоевград – нашият общ дом”.18:07 - 08.08.2011
Благоевград може да стане нашият общ дом, само когато Емил Костадинов стане кмет. А това можем да постигнем заедно. Нека дадем шанс на Емо, думите са искрени той наистина мисли за града ни.ПОБЕДА !!!
jj18:02 - 08.08.2011
Нищо му няма, никой не е умрял последните 50 години от ухапване от змия в България. Хората само се плашат без причина и трепят животните. Много по опасни са ужилванията от пчели и стършели.
ММ17:53 - 08.08.2011
Репортерът скалъпил този пасквил е явно толкова некадърен, че смята да се изявава с евтините си измислици. В Периволас наистина язди руса, синеока и неотразима, но не е Анна Курникова, а е българка от София. Грозното в публикацията е, че се вменяват измислици, които съм убедена, че не са изказани от собствениците. Препоръчвам на репортерката да снима изровения асфалт от бачевци в края на селото, за да може да си поливат градините и да публикува мнението на горецитираната кметица и предприетите действия. Възмутително е, че и вестник "24 часа" ползва информация в неделния си брой от инфомрежа. И последно - на конна база "Периволас" не и е необходима такъв тип реклама. Базата е с достатъчно много посетители и приятели. Ако искате да се запознаете с българската Курникова ми се обадете. А на публикувалият/ата въпросната информация - ставаш само за някой провинциален жълт, никому неизвестен и безплатно разпространяващ се вестник!