Борисов поздрави българите за 24-и май

Снимка: Личен архив

Пожелавам на българските учители да бъдат здрави и да се гордеят с успехите на своите ученици!

Премиерът Бойко Борисов отправи своите пожелания към просветните и културните дейци по случай 24-и май:

"Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

С чувство на национална гордост се прекланяме пред делото на светите братя Кирил и Методий, благодарение на което днес се изразяваме свободно на родния ни език и сме съхранили духовната си идентичност като народ и държава.

С дълбоко уважение и благодарност се обръщам към всички, които като достойни техни последователи, продължават и в настоящето да работят всеотдайно за развитието на просветата и културата в България.

Поздравявам сърдечно българските учители и им пожелавам да бъдат здрави и да се гордеят с успехите на своите ученици!

Бъдете сигурни, че за нас водещ приоритет остава и занапред образованието и подкрепата за учителите като гаранция за просперитета на държавата!

Защото само за можещия и знаещия човек няма твърде далечни хоризонти. Честит празник!"

 

КОМЕНТАРИ

viviane10:19 - 26.01.2022
Loan offer We offer our support to all serious people, with good morals in difficulty, who need funds for various reasons. Our conditions are simple and well determined at a low interest rate of 3%. Email: [email protected] WhatsApp: +34602622560. Do not hesitate to contact me, your satisfaction is my goal.
Mattias07:33 - 18.01.2022
Оферта за заем между частни лица в България Това послание е предназначено за всички онези, които се нуждаят от заеми, нетърпеливи да удовлетворят своите желания, които имат проекти за изпълнение или всякакви искания за кредит, за да задоволят нуждите си. Готови сме за вашата финансова помощ, не се колебайте да се свържете с нас по имейл възможно най-скоро: [email protected] Благодарим ви, че се свързахте с нашата финансова компания.
dubai21:10 - 05.10.2020
Do you need a loan to pay off Bills? Do you need a loan? Do you need Personal Loan? Business Expansion Loan? Business Start-up, Education, Debt Consolidation Loan Hard Money Loans Loan for any thing ? We offer loan at low interest rate of 2% Loan with no credit check, email: [email protected] whatspp Number +918929490461 Mr Abdullah Ibrahim
Mattias04:24 - 28.08.2020
Оферта за заем между частни лица в България Това послание е адресирано до всички онези хора, които се нуждаят от заеми, нетърпеливи да изпълнят желанията си, които имат проекти за изпълнение или всякакви искания за кредит, за да задоволят своите нужди. Готови сме за вашата финансова помощ, не се колебайте да се свържете с нас по имейл възможно най-скоро: [email protected] Благодарим ви, че се свързахте с нашата финансова компания.

FACEBOOK