БСП – Кюстендил, регистрира листата си за общински съветници

Снимки: Infomreja.bg

Водач е общинският лидер Росен Димитров

Днес БСП – Кюстендил, регистрира листата си за общински съветници в ОИК. Тя се състои от 37 човека, като челното място заема общинският председател на партията Росен Димитров.

След него се нареждат Атанас Гергинов, д-р Лилия Чингарска, Йордан Тодоров, Невена Панчева, Лилия Евтимова – Алексиева,  Бойко Клечков, Елена Йовчева - Димитрова, Христо Цуцумански, Асен Младенов и др.

„Регистрирахме листата на един такъв ден значим за България, където преди 111 години нашите политици тогава ни дават пример как можеш да постигнеш нещо огромна за държавата, дори без война. Считам, че този ден ще бъде поличба и за нашите кандидат-общински съветници.

Мога да кажа, че листата ни е балансирана във всяко едно отношение и най-важното е, че нямаме човек, който да не е специалист. В листата са включени и досегашните ни общински съветници, обяви минути след регистрацията водачът на листата и общински председател Росен Димитров.

Настоящият общински съветник Атанас Гергинов заяви, че през тази кампания се надява на по-голяма подкрепа към партията.

„Искрено се надявам да удвоим присъствието си в ОбС. В избори и спортни състезания се излиза за победа и именно за това ще се борим. Преди няколко месеца видяхте резултатите от Евроизборите, те бяха много близки и смятаме, че са преодолими.

Сега се надяваме да привлечем много хора, все повече гласове и да подобрим резултатът и да бъдем първа политическа сила в община Кюстендил“, заяви вторият в листата за общински съветници на БСП, Атанас Гергинов.  

„Пожелахме си победа на предстоящите избори, защото сме един успешен екип от доказали се професионалисти, ръка за ръка с млади и активни хора“, каза и говорителят на партията и кандидат за общински съветник Лилия Алексиева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK