Бившата учителка Мария Бучкова отпразнува рождения си ден, приятелки я отрупаха с подаръци

Снимка: Infomreja.bg

Не е вярно твърдението, че колкото повече остарява човек, толкова по-малко се вълнува от празника на своето рождение. Жив пример за това е бившата учителката Мария Бучкова, родена в Добърско, но работи и живее доста години в Кюстендил.

Облечена в бяла пелерина, с впечатляваща прическа и чаровна усмивка, тя покани своите приятелки в луксозно заведение със строгата уговорка да не питат на колко е години, макар че за тях това не е тайна.

С чашки, заредени с кристална мастика, с много настроение започнаха първите наздравиците, съпроводени все с хубави пожелания, а пожеланията са наложени за това да се сбъдват. 

Появата на бял свят на човека е засвидетелствана още от езическите времена, защото събирайки се близки и роднини, те орисват с хубави думи рожденника, отдават му своята хубава енергия и така го спасяват от негативни влияния, а и подаръците доставят радост.

Мария беше изненадана по този хубав начин от приятелките си, които освен с цветя я заразваха с много и все хубави подаръци - парфюми, тоалетни принадлежности, маркова козметика, за да бъде все така красива, дори и на тази възраст. 

Рожденичката получи и голямо портмоне с пожелание то винаги да бъде пълно. Дъщеря й Деси Илиева пристигна специално от Франкфурт, Германия, за да поздрави милата си майка в този тържествен за нея ден.

Мария Бучкова и Симеон Сакскобургготски са родени на една и съща дата и в един и същи месец, по който повод се подхвърляха шеги и пожелания и тя да се чувства царица като него.

Навремето в Египет само само фараоните и богоизбраните царските особи от мъжки пол са празнували рожденните си дни, а първата жена, която се е осмелила да си празнува рождения ден е била Клеопатра.

Както подобава на всеки рожден ден, дамите хапнаха, пийнаха и се повеселиха, като не пропуснаха да си направят и снимки за спомен. Гости на рожденичката бяха Ани Йовчева – биохимичен изследовател към Геоложки проучвания - София, Ели Тодорова - библиотекар в детски отдел на РБ "Емануил Попдимитров" - Кюстендил, бившата  учителката по биология Гергина Алексиева, бившата вече медицинската сестра Дора Иванова– най-голямата майтапчийка и купонджийка на партито, бившата учителка от Пионерски дом - Фиданка Малинова и представител на ИНФОМРЕЖА.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK