Ина Май Джар потанцува боса в брезовата горичка в Кюстендил, заръча да се засади същата в другия край на града

Снимка: Infomreja.bg

ИНА МАЙ ДЖАР - българската ВЕДА, посети Кюстендил. Тя се занимава с източна философия, въпреки че притежава две висши образования и е работила дълги години като телевизионен журналист.

Тя е човек, който знае най-много за въздействието на брезите върху човешкия организъм. Причината за това е неин личен проблем, с който тя се справя благодарение на това нежно, бяло и милостиво дърво, наречено дървото на живота - брезата.

”Когато аз, ИНА МАЙ ДЖАР, изпаднах в отчаяние в тежка житейска ситуация, моите близки ме заведоха на Витоша, където аз се изгубих в една брезова горичка до някаква хижа и започнах горко и отчаяно да плача. Тогава в тревогата си започнах да виждам очите на някои брези, които разтваряха клепачи и пред мен се заредиха житейски сцени, които ми подсказаха какво да правя и къде да отида в този труден за мен момент.

Получих отговор на проблема си сред брезите и те ми дадоха невероятна енергия. Започна лечение и драмата ми приключи след 3 месеца. Тогава разбрах, че брезата неслучайно е наречена дървото на живота, което помага на болни и изтощени хора, възстановява изгубените им сили, облекчава страданията им и ги зарежда с положителна енергия.

Те гонят злите духове, възстановяват душевната хармония, и общуването с брезите е много полезно при умора и болести, като и те най-добре гонят  депресията. Всичко това се дължи на въздействащото БИОПОЛЕ  на брезите и на тяхната БИОЕНЕРГЕТИКА, или също така на енергиятя на брезата ТАЙ ЧИ.

Руснаците и жреците на Северна Европа, т. нар. дуиди, смятат, че хората и дърветата да родственици. Затова брезата е любимото дърво на руснаците", сподели Ина Май Джар.

Тя посети брезовата горичка в Кюстендил, танцува боса между дърветата - специален ритуален танц и заръча: ”Този древен град има нужда от още една брезова горичка, която трябва да се засади на другия, противоположен край на град Кюстендил, със същия брой брези, колкото има тук. Тогава до 50 % от населението на града ще се увеличи. Много хора като гости ще прииждат в него, за да се лекуват и благосъстоянието на хората ще се повиши. Повярвайте, това ви го казвам аз, оттогава лекувам с картини", пророкува гостенката.

Ина Май Джар е майстор по философия, завършила в Санктпетербург, практикуващ фрилансур-основател на българската школа по Фън ШуЙ- Вритра. Тя създава програма, която активира българския ген и му помага да се справи с предизвикателствата.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK