Осигуряват 4-кубикови контейнери за отпадъци в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Предоставяната услуга е с цел да се намали замърсяването на природата

4-кубикови контейнери за строителни отпадъци за нуждите на жителите на община Дупница има готовност да осигурят от сметосъбиращата фирма. Всяка година, с пукването на пролетта започват да "никнат" като гъби незаконно изхвърлени строителни отпадъци във всички села и около града, а броят им е много голям.

Основната причина са ремонтните дейности, които се извършват през този и следващия сезон, като собствениците предпочитат да изхвърлят отпадъците в тъмните часове на денонощието, за да не бъдат установени и санкционирани. Последващите дейности по разчистването на установени такива е за сметка на Община Дупница със средства от общинския бюджет.

Предоставяната услуга е с цел да се намали замърсяването на природата. 120 лева е цената за предоставяне на такъв контейнер за 72 часа, след което ще се транспортира. Повече информация, ползвателите могат да получат от самата фирма на телефон 0879 960 733.

Заявления за наемане на такива контейнери може да се подават във фронт-офиса на Община Дупница, а за повече въпроси - 0701 5 92 48 и 0877 510 679 - отдел "Екология".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK