Терморамка следи всички посетители във ВиК-Благоевград

Снимка: ВиК

Иновативна терморамка за безконтактно следене на телесната температура

Терморамка следи температурата на служители и посетители в административната сграда на ВиК – Благоевград.

Иновативна терморамка за безконтактно следене на телесната температура е монтирана в административната сграда на „Водоснабдяване и канализация“ в Благоевград.

Уредът разполага с дисплей и гласова команда за преминаване, а в случай на лице с повишена температура, рамката известява.

Закупуването и поставянето на съоръжението е по решение на ръководството на дружеството, в лицето на инж. Росица Димитрова, а целта е да се постигне максимална превенция на разпространението на COVID-19.

Веднага след регистриране на първите случаи на вируса в България, работните условия във ВиК – Благоевград, бяха съобразени със ситуацията.

И към този момент мерките за безопасност продължават да се прилагат стриктно. Сред тях са честа дезинфекция на всички помещения, в това число касовите салони и центровете за обслужване на клиенти, поставяне на препарати на спиртна основа на достъпни места, осигуряване на маски и ръкавици на служителите и т.н.

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, ще продължи да полага необходимите усилия за ограничаване и преодоляване на заразата COVID-19.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK