8 автобуса и десетки коли от Кюстендил на протест срещу Бат Сали в София

снимка: infomreja.bg, архив

8 автобуса и десетки леки автомобили с кюстендилци заминаха към 9 часа тази сутрин на организирания протест в столицата.

Целта е да не се допусне определения за депутат от Кюстендилски избирателен район Александър Методиев от ДПС да положи клетва като народен представител.

„Всички са много мотивирани да се спре това безобразие. Тръгнахме от Кюстендил с идеята Бат Сали да не е депутат от региона. В нашия град няма място за депутат от ДПС”, категорични бяха част от хората, заминали за протеста.

Протестът в столицата ще започне от площад ”Македония“, след което ще се блокира централата на Движението за права и свободи.

Шествието ще продължи към Народното събрание за внасяне на искане за промяна на избирателната система с нова, изключваща налагането на хора като бат Сали за депутат с незначителен брой гласове в определен избирателен район.

 

КОМЕНТАРИ

УТРЕ10:59 - 27.10.2014
Жалка предизборна кампания на още по жалките кметчета.Утре се дигаме да протестираме за кандидатурите на Атака и АБВ приети по същия начин,защо никой не кава нищо за тях!!!!!!Ксенофоби мръсни.
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK