Още пет многофамилни жилищни сгради ще бъдат санирани в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Стартират дейностите по проект „Енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради“, които ще доведат до подобряване на енергийната ефективност на пет многофамилни жилищни сгради на територията на гр. Кюстендил.

Това са бл. 43 на ул. "Гладстон" № 2;  блок находящ се на ул. "Климент Охридски" № 5; бл. 48 на ул. "Александър Димитров" № 41; бл. 121 на ул. "Цар Освободител" № 328 и бл. 120 на ул. "Цар Освободител" № 326.

Успешното изпълнение на проекта пряко ще допринесе за намаляване на крайното потребление на енергия и косвено – за намаляване на емисиите на парникови газове в Кюстендил.

Проект „Енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради“ е насочен към повишаване на енергийната ефективност и удължаване на жизнения цикъл на многофамилни жилищни сгради.

В проектното предложение са заложени множество мерки, чрез които да се осигури повишаване на енергийните характеристики на сградите, намаляване на разходите за енергия, подобряване цялостния облик, създаване на по-добри условия за живот и топлинен комфорт на гражданите.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK