Набират персонал за две от новите социални услуги в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Общо 14 са свободните позиции

Община Дупница обяви процедура по набиране на ръководен и помощен персонал за две от новите социални услуги, които ще бъдат предоставяни на територията на града.

Както е известно, по европейски проекти, Общината успя да спечели и изгради две сгради – Център за настаняване от семеен тип за деца, както и преходно жилище за момчета и момичета от 15 до 18 години. Общо 14 са свободните позиции, по които ще се търси персонал.

Двете социални заведения ще имат общ ръководител и социален работник. Другите вакантни позиции са за психолог – 1 брой, трудотерапевт - 4 бр, възпитател - 1 бр, детегледачи - 6 бр и домакин/работник поддръжка – 1 бр.

Необходимите документи за кандидатстване са заявление по образец, Автобиография, Декларация по образец, Копие от документ за завършено образование, копие на документи, удостоверяващи трудовия стаж на кандидата (ако е приложимо) и копие на документи, доказващи допълнителни умения и квалификации (ако е приложимо).

Документите по образец се получават от деловодството на Община Дупница или могат да бъдат изтеглени от интернет страницата на Общината.
Подаването на документите е в срок до 17.30 часа на 20.02.2020 г., включително.

Комисия ще направи първо подбор на кандидатите по документи, като одобрените ще бъдат поканени за събеседване. Телефон за повече информация: 0701/5-92-38

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g
loading...