70-годишен водач от Гоце Делчев самокатастрофира, сериозно пострада той и двамата му спътници

Снимка: Infomreja.bg

Момче от същия град е с комоцио заради падане от мотор

Несъобразена с пътните условия скорост е причина за ПТП, станало на 6-и март около 06:55 часа на пътя между Банско и гоцеделчевското село Господинци. Лек автомобил „Опел Корса“, управляван от 70-годишен водач от Гоце Делчев, е излязъл вляво от пътното платно и се е преобърнал. 

При инцидента са пострадали водачът на автомобила, който е с разкъсно-контузна рана на главата и охлузвания и натъртвания по тялото, 33-годишна жена, която е с охлузвания и натъртвания по тялото и разкъсно-контузна рана на носа и челото, и 15-годишно момче, което е с охлузвания и натъртвания по тялото. 

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

Същия ден около 11:30 часа на улица “Гоце Делчев“ в  Разлог лек автомобил „Мерцедес“ с 21-годишен водач от село Бел камен, община Якоруда, извършвайки маневра на заден ход, е блъснал 80-годишен мъж от Разлог. При инцидента пешеходецът е получил фрактура на носа.

На следващия ден около 16:50 часа на земен път, обособен като трасе за мотокрос в местността Горилата, землище на град Гоце Делчев, неправоспособно 11-годишно момче от същия град, управлявайки мотоциклет „КТМ“, който не е регистриран по надлежния ред, е загубило контрол над него и е паднало на земята. 

Момчето е с фрактура на ключица и комоцио. То е настанено за лечение в МБАЛ - Гоце Делчев, без опасност за живота.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK