Празникът на Белица "С любов и вяра в общите ценности" с номинация за туристическо събитие 2018! Гласуването е до 5. декември!

Снимка: Infomreja.bg

Празникът на община Белица - "С любов и вяра в общите ценности", е номиниран за Годишните награди за туризъм, които се организират традиционно от Министерството на туризма. 

Номинацията е в професионална категория "Туристическо събитие".

Гласуването се осъществява изцяло онлайн - в сайта на Министерството на туризма, на следния адрес: https://tourismawards.bg/.

Първо се избира "ПРОФЕСИОНАЛНИ КАТЕГОРИИ", след което "ТУРИСТИЧЕСКО СЪБИТИЕ".

Крайният срок за гласуването е 5. ноември. Всеки може да даде своите предпочитания само по веднъж.

Целта на празника "С любов и вяра в общите ценности" - Белица, е да съхрани и популяризира българската природа, фолклор и народни традиции – извор на непреходната сила на българския корен и дух, носещи посланията на любовта и вярата в общочовешките ценности и националната ни култура.

Да представи и популяризира модела на мирно съжителство на етнически и религиозно разнообразни общности, който да се мултиплицира на национално и международно ниво.

Стимулиране на туризма като икономическа дейност, в която основно място заемат хората. Да допринесе за увеличаване предприемаческия дух и на посещаемостта за успешно развитие на целогодишен туризъм в община Белица.

Специален акцент на празника е създаване на условия за развитие на туризма, за реализиране на хората в разнообразните туристически услуги. Затова на специално подготвени щандове всеки един производител на земеделска продукция, на млечни продукти, събирачи на билки и гъби, производители на сладка от горски плодове, пчелен и билков мед, местни занаятчии имат възможност да изложат своята продукция, придобита и произведена в екологична среда.

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

musa08:25 - 23.11.2018
Бабечкия лайнар пак имитира дейност
Adelin18:34 - 22.11.2018
Bravo samo teka uspehi
Adelin18:34 - 22.11.2018
Bravo samo teka uspehi
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK