7 училища се включват в инициативата „Да изчистим България” в Дупница

снимка: infomreja.bg, архив
Едва 7 училища на територията на община Дупница са заявили желание да се включат в кампанията "Да изчистим България за един ден".
 
Голямото чистене е насрочено за 26 април, но засега липсва интерес. Към днешна дата обаче липсва какъвто и да било друг интерес от граждани и организации, но още могат да заявят участие на телефон 5-92-48. Определени са местата за почистване в града и района, и съответно маркирани в картата на сайта на “Да изчистим България за 1 ден”. 
 
За всички доброволци, които желаят да се включат, ще бъдат осигурени чували и ръкавици от Община Дупница, като те ще се раздават на 24 и 25 април от 15:00 до 17:00 часа във фоайето на кметството. Обособени са 27 пункта за събиране на отпадъците, които ще бъдат маркирани в деня преди голямото почистване.
 
Чувалите със събраните отпадъци следва да се поставят до контейнерите за битови отпадъци, обозначени със стикер, след което ще се извърши транспортирането им от съответната сметоизвозваща фирма до общинското депо за битови отпадъци.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK