Издирва се 16-годишната Мария Маринова от Мосомище, ученичка в ПГ по МСС „Пейо Яворов”

Снимки: Личен архив

16-годишната Мария Маринова – ученичка в ПГ по МСС „Пейо Яворов” – Гоце Делчев, е в неизвестност от петък вечер.

Притеснената ѝ майка разказва, че Мария е излязла в петък вечер, за да се срещне със своя приятелка в 20,30 ч. После обаче с друга приятелка е тръгнала за хаджидимовското село Копривлен.

Приятел на изчезналата заявил пред майката, че по-късно е прибрал двете момичета с колата си и ги е оставил на площада в Гоце Делчев.

Приятелката на Мария обаче има друга версия. Тя разказала, че Мария се е качила в друга кола и заминала в неизвестна посока. И така, вече четвърти ден от 16-годишното момиче няма и следа.

Изчезналата Мария Маринова се издирва от полиция, семейство, приятели, съученици.

От полицията в Гоце Делчев отказват всякаква информация и ни насочват да търсим такава от пресцентъра в Благоевград, където до тази сутрин нямаха информация за изчезнало и издирвано момиче от Гоцеделчевския регион.

Къде се къса нишката между институциите и дали Мария Маринова е обявена за общо национално издирване не се знае. Близките на момичето разпространяват нейна снимка във Фейсбук и молят институции и жителите от региона за съдействие.

Ако имате информация за изчезналата Мария Маринова, на 16 години, от гоцеделчевското село Мосомище – позвънете на 112, в РУ в Гоце Делчев на тел: 60101 или на телефона на майката: 0892 720 300.

 

КОМЕНТАРИ

Karloss22:38 - 13.02.2018
Taq vsichki q znaqt shto za stoka e koi znae s koi se chuka taq kurwichka podkrepqm mnenieto na ivana.
Тамара19:39 - 12.02.2018
Доколкото ми е известно от коментари на всеизвестни граждани гр. Гоце Делчев и околностите са населявани от наркомани, курви и естествено информирани интелектуалци с висш обществен статут. Момичето е в неизвестност! Непълнолетна е. Никой не ви е търсил мнението. Дано се прибере вкъщи жива и здрава.
Треволяк16:00 - 12.02.2018
Простите селяни да ми обяснят как се друсал с марихуана и каква е тая марихуана от която си надрусан 3-4 дена да я пробвам и аз!? Че момичето не е много стока е вярно, но не пишете глупости, едва ли някой от вас е китка за мирисане, дано се прибере жива и здрава, пък каквато такава, всички си имаме кирливи ризи и си ги носим!
Сашо13:41 - 12.02.2018
Ивана е права! Мария си е луда глава. И преди бешу изчезнала за 2 дена и майка и не каза на никой от срам. Беше се надрусала марихуана и се прибра. Смятам,че и сега ще направи същото. Знам че всички сте много притеснени да не и се е случило нещо лошо. Но вярвам че не и се е все пак в петък се беше скарала с майка си сериозно,и сега пиклата мисли да и отмъщава.
Гергана13:33 - 12.02.2018
А бе хора мислете позитивно това момиче е изчезнало от 4 дни родителите и я търсят нейните приятели също.... Вие вместо да споделяте нейни снимки вие си измисляте клюки който не са верни че е отишла да се е*бе в Копривлен или някъде другаде,че е била к*рва.. Ако вие имате деца на нейната възраст и те изчезнат ще обърнете света,но тя била к*рва и не ви пука за нея... Ако си представите че вие сте на мястото на тази майка ще видите какво е чуството.... Така че помислете и тогава пишете коментари... Дано да намерят Мария жива и здрава...
Веселка Иванова13:23 - 12.02.2018
Няма значение дали е такава или онакава.Важното е да се намери и не само за това ,че е дете ,а и защото е човек.А вие ,,Ивана" да не сте безгрешна?Или пък сте ГОСПОД ,че съдите ,кой ,какъв е?Да не дава Господ на никоя майка да търси детето си.Дано се намери и всичко да е наред с момичето.
Ивана13:09 - 12.02.2018
Abe horaa vsichki znam shto za stoka e tazi. Koiznae kade se ebe po koprivlen. Shte svurshi udovolstviqta i i shte se vyrne kurvichkata..!!!!
Код за сигурност, въведете кода 2xa
loading...