7 купи за НПГ "Димитър Талев" от "Ученически спортни игри 2017" в Гоце Делчев

Снимки: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев

Със седем купи завършиха "Ученически спортни игри 2017" за отборите от НПГ “Димитър Талев", кито са и едни от победителите в турнирите при различните спортове и възрастови групи.

Купите на победителите и наградите на участниците връчиха кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов и представители на администрацията - организатор на Ученическите игри.

След заявеното безапелационно лидерство на общинско ниво, отборът по волейбол при НПГ „Димитър Талев“ с преподвател Стоян Панев се класира за областно първенство. Момчетата от отбора са в пълна готовност да премерят сили със съперници от областта и да докажат за пореден път, че могат да бъдат победители, коментират след победата състезатели и преподаватели.

Отборът по футбол на НПГ“ Димитър Талев“ с треньор Георги Каръков също е сред фаворитите от Ученическите спортни игри, който също се класира за областното първенство.

Едни от най-добрите резултати на футболния тим на НПГ са с отбора на ПГ по МСС „П. К. Яворов“ - 9:0, с ПМГ „Яне Сандански“ - 4:2, със СУ „Св. св. Кирил и Методий“ - с. Брезница - 1:0.

На първо място в тазгодишните Ученически игри е класиран и отборът по тенис на маса 8-10 клас, с треньор  Димитър Самандов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK