Баща наръга сина си след скандал

Снимка: Infomreja.bg

Бой след купон изпрати в болница пострадалите

Сигнал за семеен скандал по време на който баща нанесъл на сина си прободна рана бил приет в РУ- Велики Преслав на 17 ноември малко преди 21:30 часа.

Към ул. "Хан Аспарух" в гр. Върбица бил насочен полицейски екип.

На място било установено, че 61-годишен мъж нанесъл три прободни рани с нож на 40-годишния си син. Р

аните били в областта на лявото бедро, коремната и гръдната кухина. За извършено престъпление по чл. 129 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.

Около 1 часа отново на 17 ноември 29-годишен самоковец съобщил в полицията, че по-рано на същата дата, пред дискотека в курорта Боровец, му е бил нанесен побой.

Пострадалият бил настанен в столична болница с порезни рани, без опасност за живота.

Час по- късно, в РУ-Самоков, постъпил сигнал от същото лечебно заведение за приет 48- годишен мъж от Ихтиман, с фрактури на долна челюст и нос, който заявил, че е получил травмите си при опит да разтърве участниците в сбиването пред същата дискотека. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство.

Посочените като извършители на побоя са обявени за общодържавно издирване. 

Предния ден в РУ- Годеч, се получил сигнал за саморазправа в кръчмата на с. Разбоище.

Изпратените веднага към мястото полицейски служители установили 60-годишен софиянец с кръвонасядания и отоци по лицето. След незабавни оперативно- издирвателни действия, минути по- късно са задържани и извършителите - столичанин на 31 години и 26-годишен от свогенското село Лесковдол.

По първоначални данни, между тях и пострадалия е възникнал спор за силна музика, прераснал в сбиване. Пострадалият е прегледан в болница и след оказана медицинска помощ е освободен.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура в Костинброд.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK