7 души пострадаха в катастрофа край Велико Търново

снимка: infomreja.bg

Седем души са ранени, един е в критично състояние при тежка катастрофа край Велико Търново. Инцидентът станал около 15.40 часа в отсечка на главния път от Велико Търново за Габрово при разклона за Дебелец,  съобщиха от пресслужбата на областната дирекция на МВР. 

Лек автомобил "Опел Астра" с габровска регистрация със семейство с две деца, които пътували за Велико Търново, внезапно навлязъл в насрещното платно и се сблъскал челно с "Мерцедес" с регистрация от Търговище. В него пътували пет жени.

При сблъсъка са пострадали пътниците и в двете коли. Те са откарани с различни травми, но без опасност за живота във великотърновската болница.

39-годишният шофьор В.В. е настанен в реанимация в тежко състояние, съпругата му 29-годишната В. В. е в кома, децата им момче на 4 г. и момиче на 1 г. са с леки контузии. Три от жените в "Мерцедеса" са с леки травми.

След удара на двата автомобила между тях минава и трети - „Ауди”, с варненска регистрация, който само е охлузен. В него са пътували семейство с две деца, пострадали няма.

Причините за катастрофата се изясняват. Пътят за Габрово остана затворен повече от 2 ч. за движение. /dnes.dir.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK