69-годишна радомирка подкара автомобил с 1,35 промила

Снимка: Infomreja.bg

Установиха двама перничани да шофират след употреба на дрога

В последния ден на старата година, един час след полунощ, на ул. „Стара планина“ в Перник е проверен лек автомобил Опел „Вектра“. При изпробване на 21-годишния водач за употреба на наркотични вещества е отчетен положителен резултата за марихуана и кокаин. Перничанинът е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

22-годишен перничанин също ще бъде съден за шофиране на автомобил след употреба на канабис. Младежът бил проверен на 8-и ноември миналата година, на ул. „Софийско шосе“ в областния град. Той управлявал „Нисан“. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

69-годишна жена се изправя пред Темида за шофиране на автомобил под въздействието на алкохол. На 2-ри януари тази година, в гр. Радомир е проверен лек автомобил Форд „Мондео“, управляван от 69-годишна жена от радомирското с. Николаево.

При изпробването й с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 35 промила. Отказала кръвна проба за химичен анализ. Привлечена е като обвиняема и й е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6
loading...