67-годишна санданчанка загина при катастрофа на Е-79

Снимка: Infomreja.bg, архив

67-годишна жена загина при катастрофа на главен път Е-79.

Инцидентът е станал към 11 часа тази сутрин в района на Сандански.

По първоначални данни лек автомобил „Ситроен“, управляван от 72-годишен мъж от Сандански, излизайки от бензиностанция, за да се включи в движението по главния път, отнел предимството на лек автомобил "Хонда", в резултат на което последвал удар между двете коли. 

При сблъсъка е починала 67-годишна жена от Сандански, която пътувала в ситроена.

Пострадал е водачът на същия автомобил, който е настанен за лечение в МБАЛ "Св. Врач" в Сандански.

Към момента няма данни шофьорът на хондата и пътуващата до него жена да са ранени.

 

КОМЕНТАРИ

Dimov Vencislav01:28 - 18.06.2017
Шофьорът на Хондата, освен че е употребил алкохол, е карал и със скорост 164км/ч след ограничение на знак 60 и табела гр. Сандански. Дано, същият има съвест и дано успее да живее с клеймото на убиец. Дано Господ му дава сили да продължи да живее жалкия си живот. А и честит 60 годишен юбилей на съпругата му. Страхотен подарък и е поднесъл
Димитрина Христозова04:53 - 25.05.2017
Гледах записите от охранителните камери. Шофьорът на Хондата, въпреки ограничението от 60км, се движи със скорост над 130 посока София-Кулата. Утря автомобил Ситроен извън платното на банкета. Автомобил Ситроен отскача на 10 метра. Този шофьор, на Хондата, ще продължава да кара с превишена скорост и да предизвиква ПТП и да отнема човешки животи. Чувството за безнаказаност ще го крепи и ще му дава сили да продължи да убива хора по пътя. Дано Бог му даде сили да живее с мисълта,че е убиец и реши как да бъде наказан.
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK