Казината в Кресна ще работят до 22 ч., вечерен час дебне учениците

Снимка: Infomreja.bg

Вижте цялата заповед

Кметът на Кресна засили мерките и контролът в общината за 14 дни с цел намаляване риска от зараза и броя на заболелите.

В заповедта му, базирана на тази на здравния министър, Николай Георгиев ограничи от 29.10.2020 г. до 12.11.2020 г. включително:

1. Всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за всички възрастови групи на закрито и открито се провеждат без публика.

2. Посещения в дискотеки, нощни клубове и други подобни нощни заведения за развлечение на закрито не се допускат за посоченият период.

3. В ресторанти, кафенета и други питейни заведения не се допуска обслужване на посетители след 00.00 часа, с изключение на бензиностанциите и денонощните заведения за бързо хранене.

4. В казината и други подобни заведения не се допуска посещения на клиенти след 22.00 часа

5. Всички заведения за хранене и развлечения /ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения и др./ осигуряват физическа дистанция от 1,5 м. между облегалките на най- близко разположените столове от две съседни маси, като не се допуска повече от шест човека на една маса.

6. Всички физически и юридически лица, които са собственици или управляват обекти с обществено предназначение, търговски и др. обекти, които предоставят услуги на гражданите създават организация за контрол на броя на клиентите в съответния обект, като не допускат повече от един човек на 3 кв. м.

7. Въвежда вечерен час за малолетните и непълнолетни граждани до 20,00 часа, с цел предотвратяване струпването на повече от едно лице на открито и закрито.

8. Да се преустанови посещението на потребители в пенсионерските клубове и в ДЦПЛУ в с. Долна Градешница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK