Специалисти от „Пирогов“ ще преглеждат безплатно в Сандански

Снимка: Infomreja.bg

С подкрепата на община Сандански специалисти от столичната спешна университетска болница „Пирогов“ ще преглеждат безплатно деца в град Сандански.

Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията „Национална програма Детско здраве – Пирогов“. По време на нея едни от най-добрите детски специалисти по УНГ, травматология, хирургия, урология, офталмология и кардиология ще извършат профилактични прегледи в сградата на МБАЛ „Югозападна болница“ – град Сандански.

Прегледите ще се проведат на 13 октомври 2018 г. /събота/, в часовия интервал между 09:00 – 14:30 ч. в МБАЛ „Югозападна болница“ – град Сандански. В същия ден, в приемен блок ще бъде обявен списък с кабинетите, в които ще преглеждат специалистите.

Детските специалисти, които ще бъдат на разположение: УНГ, ортопед-травматолог, уролог, кардиолог, очен и хирург.

Родителите на децата, които са с придружаващи заболявания, трябва да носят всякакъв вид медицинска документация за прегледа.

Кампанията се провежда вече пет години. В рамките й пироговските лекари прегледаха над 5000 деца от България. От тази година кампанията се провежда под патронажа на Комисията по здравеопазване към Народното събрание на Р България.

Желаещите да се възползват от възможността е необходимо предварително да се запишат на телефон: 0887/ 652208 – Приемен блок МБАЛ „Югозападна болница“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK