60-годишен мъж падна от мост на река Банщица

снимки: infomreja.bg

60-годишен мъж падна от моста на река Банщица в района на промишлената зона в Кюстендил, сигнализираха читатели на "ИНФОМРЕЖА". Вчера малко след 15 часа хора от района на квартал “Бузлуджа” са подали сигнал за лежащ във водата мъж.

„Видимо мъжът беше на около 60 години. Добре облечен и леко едър. Никой нищо не ни каза. Видяхме, че е в безсъзнание и е целият в кръв”, коментираха живеещи в района хора.

От болницата в Кюстендил уточниха, че пострадалият е настанен в реанимация. Има множество лицеви наранявания и е с опасност за живота. От силния удар „летецът” си е счупил и капачка на коляното, коментираха медици.

„За момента няма данни човекът да е обявен за издирване. Опитваме се да установим самоличността му”, беше единственият коментар от полицията.

Вчера на мястото на инцидента в тревата отново си играеха деца.

“Никой от нас не е видял нищо. Не го познаваме и човека. Може пък да му е прилошало и да е паднал”, коментира възрастна жена, живееща в крайния квартал „Бузлуджа”.

„Трябват спешни мерки за тези мостчета. Всеки ден преминаваме от там. Те се люшкат, нестабилни са и няма свестен парапет. Трябва да се укрепят, не може така”, недоволстват жителите на квартала.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

до Петрова13:17 - 06.09.2013
Какво занчение има от къде сокочил? По важното е, че хората избират лесния начин отколкото до се борят с живота. Хора престанете да хулите за щяло и нещяло, направете нещо хубаво хубаво !
Петрова10:03 - 05.09.2013
Защо подвеждате читателите с тези снимки и с невярната си информация? Човекът е скочил от мостчето, което е при първия от петнадесететажните блокове до плажа. Парапетите са си абсолютно здрави.
dobrqka20:50 - 04.09.2013
aeeee edin mangal po malkoooooo.....
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK