В Симитли отбелязаха празнично Международния ден на хората с увреждания

Снимка: Община Симитли

В аванс отбелязаха този специален ден в Симитли. Председателят на дружеството на инвалидите в Симитли „Кураж“ София Попниколова поздрави всички членове и приятели.

„Радвам се днес да се видим, да се повеселим и си пожелаем да ни бъде весело, много весело в идните коледни и новогодишни празници”, каза пред присъстващите Попниколова. Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, зам.-кметът Евгения Георгиева и Живка Янкова от Дирекция „Социално подпомагане” бяха гости на тържеството.

Дружеството по традиция вече години наред на този ден събира хората на обща трапеза в празнично украсения ресторант „ИВАС“ в Симитли.

Музикалното оформление беше оркестър с жива музика, който направи празника на хората незабравим и им подари много емоции и танци.

Традиционната томбола, от която всеки спечели дребно подаръче за домакинството, тази година беше заменена с подаръче за всеки- всички получиха чаша за чай, която да напомня 3 декември през 2018 година. Кметът Апостол Апостолов поздрави всички празнуващи и обеща с каквото може общинското ръководство ще помогне, за да бъде животът им по-лек, по-сигурен, спокоен и полезен.

Празникът бе изпълнен с много настроение, хора, танци и усмивки. Отбелязването на Международния ден на хората с увреждания винаги се превръща в празник с голяма веселба за членовете на клуба. Дълги хора и много усмивки направиха веселбата истинска.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK