Мария Габриел празнува Гергьовден с хората от Хаджидимово

Мария Габриел с народния изпълнител Иван Дяков и дъщеря му Ивана на манастира "Свети Георги Победоносец" край Хаджидимово, снимки: ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори - Мария Габриел, беше в Хаджидимово за празника на града, който се чества всяка година на 6-и май - Гергьовден.

На манастира, носещ името на свети Георги Победоносец, се събраха стотици жители на Хаджидимово и съседните населени места, за да отбележат светлия празник. Мария Габриел ги поздрави и им пожела Свети Георги да закриля тях и техните семейства, да им носи здраве и благоденствие.

"Хаджидимово носи духа на предците, почита традициите и дава своя принос към културното наследство на Европа. Никога не съм прекъсвала връзката с хората - будните талантливи ученици винаги са били сред най-активните в конкурсите, които организирах като член Европейския парламент, с училището проведохме множество инициативи. Гордея се с всеотдайните учители, които възпитават в любов към традициите и нашите ценности", заяви Мария Габриел.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK