Михаела Крумова бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет Жени ГЕРБ

Снимки: ГЕРБ-Кюстендил

Заради въведените противоепидемични мерки, изборът на ново ръководство се проведе онлайн

Михаела Крумова от Кюстендил бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ. Крумова е юрист с дългогодишна практика, председател на местната структура на ГЕРБ, член на Контролната комисия на политическата сила, бе и депутат в 45-ото Народно събрание.

“Благодаря за доверието и подкрепата, които ми гласуват дамите от област Кюстендил. Ние сме един отбор, заедно сме, всяка една от нас допринася за добрия имидж на организацията ни и е ценна за нея. Вярвам, че с общи усилия, диалогичност и отговорност в работата, ще постигаме още по-добри резултати”, заяви Михаел Крумова.

Тя бе категорична, че дамите от ГЕРБ винаги са имали и имат своето заслужено място в структурата и гласът им се чува както на местно, така и на национално ниво.

Заради въведените противоепидемични мерки, изборът на ново ръководство на дамската организация се проведе онлайн.

В националното общо събрание на ГЕРБ се включиха 850 дами от цялата страна. За председател бе избрана Екатерина Йорданова, а нейни заместнички ще бъдат: Милена Дамянова, Мария Христова, Алисе Муртезова, Йоана Йончева-Фильова и Карамфила Гюрова.

Екатерина Йорданова е председател на Съюза на транспортните синдикати в България и вицепрезидент на Европейската федерация на транспортните работници, участва в Надзорния съвет на европейската агенция за транспортна безопасност, член е на Изпълнителния съвет на КНСБ. Общинският съветник в столичния парламент от 2011 г. Председател на Постоянната комисия по международно сътрудничество, туризъм и европейски проекти в Столичния общински съвет.

“В момент на национална политическа криза и криза на вярата, в момент, когато на мъжете им е трудно да постигнат съгласие – ние, жените сме призовани да се включим по-активно, да действаме със своите силни страни, да донесем помирение, единение и разбирателство в обществото. Време е смело да излезем една крачка напред и да поемем отговорност и грижа за съдбата на страната ни", заяви в речта си Йорданова.

По време на форума бяха гласувани промени в Устава на организацията и бе разширен съставът на Националния изпълнител съвет до 35 членове.

Лидерът на политическата сила Бойко Борисов направи обръщение към дамите от ГЕРБ и поздрави новото ръководство. Мария Габриел, която е комисар за иновации, научни изследвания, култура, образование и младежи, също уважи националния форум на Жени ГЕРБ в качеството си на заместник-председател на Европейската народна партия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK