90 деца от КК „Шурикен“ – Кюстендил, се събраха на коледно парти

Снимки: Личен архив

Отчетоха една от най-успешните години на клуба

90 деца от КК „Шурикен“ – Кюстендил, се събраха на коледно парти, за да отпразнуват една от най-успешните години на клуба. КК "Шурикен" е на 2 място в крайното класиране по медали от всички клубове в цяла България по олимпийско карате.

През годината каратеките завоюваха 57 купи и 573 медала. Божидар Сотиров спечели Световната Купа по кумите и стана спортист номер 1 на клуба. Той бе избран и за спортист номер 3 на община Кюстендил. Номер 2 на клуба е Деян Миленков - балкански шампион, а номер 3 - Марио Иванов вицебалкански шампион.

Те и още 30 състезатели на клуба бяха наградени с специални плакети и парични премии. Всички други деца също получиха подаръци.

Щастливи сме, че всяка година клубът се представя все по-добре и последните 10 години сме в топ 3 от всички клубове на България. Имаме състезатели, които достойно представят Кюстендил на международното татами.

Пожелаваме весели празници на всички и много здраве, късмет и успехи през новата 2020 година на всички деца и техните родители, обявиха от ръководството на КК „Шурикен“ – Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK