6 КПП-та са разположени от полунощ в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

102-ма са поставените под карантина

6 КПП-та следят от 0.00 часа за спазването на заповедта на здравния министър в Кюстендил.

„Не се изкушавайте и не натоварвайте органите на полицията и на местните власти. Пролетта я има и ще я има, независимо от вирусите. Нека да я запазим в сърцата си.

Няма да бъдат правени компромиси – паркове, градинки, лесопарк „Хисарлъка“, всички места са забранени за посещения. Няма изключения в заповедта. Знаете и за часовете, които трябва да спазват възрастните“, съобщи кметът на Кюстендил, Петър Паунов.

Той уточни, че към момента 102 лица са поставени под карантина, от които 8 са новите. На други 13 лица вече е изтекла карантината.

„По отношение на слуховете, които се пускат, че автобус се прибират от различни държави, мога да кажа, че всички граници в момента се контролират и всяка карта се попълва за хората, които влизат. Картите пристигат незабавно чрез РЗИ до ораните на МВР, за да могат тези хора да бъдат поставяни под карантина.

В момента няма човек, който да не е обхванат от тези мерки. Ако имате данни за хора, които нарушават карантината, подавайте сигнали“, призова още градоначалникът.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK