Цветан Цветанов: Страната ни не се нуждае от предсрочни избори

Снимка: ПП ГЕРБ

Страната ни не се нуждае от предсрочни избори. Няма и заявена широка обществена подкрепа към някаква алтернатива. Това коментира пред журналисти в гр. Пещера председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Когато някой иска да провокира криза, това означава, че той не иска да реши проблемите на хората, а да ги отложи във времето. Ние правим точно обратното. Искаме стабилна държава и фактът, че държавата ще похарчи с 5 млрд. лв. повече в сравнение с тази година и то без да се увеличи дефицитът, говори именно за стабилност, добре работеща икономика и отлична събираемост на приходите“, обясни Цветанов. По думите на председателя на ПГ на ГЕРБ в бюджета за 2019 г. 490 млн. лв. ще бъдат отделени за здравеопазване, 500 млн. лв. за образование и увеличение на учителските възнаграждения, икономическият растеж е висок и ще запази тази своя тенденция, а БВП ще бъде 116 млрд. лв.

„Това означава, че има изпълнение на 100% на управленската ни програма“, отбеляза той.

Цветан Цветанов сподели, че след днешната му среща с общински съветници от различни политически сили в местния парламент на Пещера всички са споделили, че искат държавата да е стабилна и да може да помага за развитието на българските общини и те да се възползват от европейската солидарност.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че няма криза в управлението, защото няма нито едно концептуално различие с „Обединени патриоти“ по управленската програма и тя се изпълнява отлично.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK