55 от 136-те зрелостници от випуск 2016 на ПМГ "Яне Сандански" са отличници, дипломите им връчи директорът Елка Божикова

Снимки: Гери Войнова

136 зрелостници от випуск 2016 на ПМГ ”Яне Сандански” вчера на вълнуваща и пищна церемония в Дома на културата получиха дипломите си за завършено средно образование.

Директорът на най-старата и елитна гимназия в областта Елка Божикова връчи дипломите на випускниците и им пожела попътен вятър, много успехи и най-важното - да не забравят никога училището, учителите и родния си край, откъдето тръгват по пътя на своята реализация в живота. 

С увереност, че възпитаниците на ПМГ "Яне Сандански" и от този пореден випуск поемат по своя път отлично подготвени за предизвикателствата, които ги очакват, Елка Божикова връчи грамоти и награди на 55-те момичета и момчета, които завършиха средното си образование с отличен успех над 5.50. 

Шест семейства на випускници с най-висок успех, постигнат през целия курс на обучение, получиха също благодарствени писма. Сред тях бяха семействата на кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов и на началника на РУ-Гоце Делчев Ангел Зайков, които с право изпитаха истинска родителска гордост, поднесена като скъп подарък от децата им.  

Грамоти за отличните постижения на децата им получиха и семействата на бизнесмена Илиян Койков и на преподавателките в гимназията Боряна Вълчева, Люба Маламова и Силвия Мегданова.

Директорът на гимназията и училищното ръководство осигуриха награди за всички зрелостници от випуск 2016, които вчера на емоционалното тържество с много музика, радост и сълзи в очите се разделиха с класните си ръководители, учителите и любимото си училище. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK