53 минути продължи първата контрола на Пирин Разлог

снимка: gong.bg

По-малко от час продължи първата за тази година контрола на Пирин Разлог. Лидерът в Югозападната В група се изправи в проверка срещу есенния шампион в А група Лудогорец Разград. Очаквана победа с 4:0 спечелиха футболистите на Ивайло Петев.

В истинско изпитание се превърна контролата не само за футболистите, но и за техните треньори. По предварителна уговорка мачът трябваше да се играе в Сандански, но заради тежкия терен бе пренасочен в съседното село Вълково. След това двубоят започна не в 13.00, а в 13.30 часа. И не на последно място силният снеговалеж принуди двата отбора да преустановят срещата на 53-тата минута от нейното начало.

За предсрочния край настояха и двамата треньори, а в последната 53-та минута тежка контузия получи резервата на Лудогорец Витиня, което преля чашата на търпението и в двата лагера. Иначе за статистиката Марселиньо вкара два гора, а по едни добавиха Емил Гъргоров и Кишада.

Дебют от 5 минути за отбора от Разград направи новото попълнение от Черна гора Младен Кашчелан. Дебют за Пирин Разлог пък записа Владислав Шумантов.

Следващата проверка за разложани е в събота срещу Локомотив София отново в Сандански.    
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK