С петиция в интернет искат ефективна присъда за Петър Гешев

Снимка: Фейсбук

Подписка в интернет е инициирана срещу Петър Гешев.

Мъжът е от Годлево и стана известен с това, че по садистичен начин на дръвник отсече крака на домашна котка, която след това умря от раните си.

Както ИНФОМРЕЖА писа, деянието е извършено на 29-и март. На 8-и април прокуратурата в Разлог назначи разследване по случая, а на 10-и април Гешев бе задържан за 24 часа.

Срещу Гешев са подадени 43 жалби за проявената жестокост към животното.

Самият акт е документиран с видеоклип във фейсбук, който Гешев прави сам, за да покаже на обществеността постъпката си. Клипът вече е изтрит от профила. Веднага след като бе обявен извършителят, под снимките му в мрежата потребители изляха злобата си с клетви и закани.

Към момента съдът е сезирал Гешев за извършено  престъпление по чл. 325б, ал.1 от НК – за проявена жестокост към домашна котка, като противозаконно е била причинена смъртта ѝ.

В петицията срещу мъжа пише следното:

Петър Гешев от Годлево е направил видео клип как отсича лапичката на коте, което в последствие умира в ужасни мъки. Също така гледайки видеото ясно си личи, че той не е целял да отсече само лапата му, а това е опит за обезглавяване на животинчето! За подобно деяние няма оправдателна причина! Това е садистично деяние на потенциален предтъпник! Какво би го спряло да посегне и на човек? Ами единствено страха от законовите последствия! За това всички подписали петицията настояваме за ефективна присъда на лицето Петър Гешев!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK