100 работни места осигурява най-новият в Югозападна България луксозен комплекс UVA NESTUM WINE & SPA

Снимки: Uva Nestum Wine & SPA

Най-новият в Югозападна България луксозен комплекс Uva Nestum Wine & SPA дава хляб на близо 100 човека от региона. Хотелът се намира край Гоце Делчев и още след отварянето му дава сериозна заявка за топ дестинация за винен и спа туризъм в България. За уюта, релакса и спокойствето на гостите в хотела се грижат 50-ина души.

В личното стопанство, където се отглеждат голяма част от продуктите за неповторимата натурална кухня в комплекса, са заети още 20-ина души. Отличните лозови масиви, които са гаранцията за първокачествените вина Uva Nestum, удостоени с не една награда и предлагани само за гостите на комплекса, са грижа на други 10-ина специалисти.

Концепцията на Uva Nestum Wine & SPA е България да се превърне в целогодишна дестинация за винен и спа туризъм, а не да бъде известна само със своето Черно море и зимните си курорти. България, българската природа, историята и занаятите ни заслужават да бъдат посещавани от туристи целогодишно.

Именно затова Uva Nestum Wine & SPA е изграден по примерите за устойчив целогодишен туризъм на световноизвестните винени дестинации. Като прилага съвременните тенденции и култура в туристическата индустрия Uva Nestum Wine & SPA съчетава модерните технологии и иновации с даденостите и потенциала на района, за да предостави качествен и уникален туристически продукт.

По този начин комплексът спомага за развитието и налагането на целия Гоцеделчевски регион като дестинация за целогодишен винен, спа, културно-исторически, събитиен, религиозен, планински и екотуризъм.

Комплексът Uva Nestum Wine & SPA предлага както уникално вино и храна, прекрасна природа и възможности за спорт, така и уникални за България спа уреди и технологии в модерния спа център на комплекса. Уредът imoove, например, е изцяло иновативно за страната ни изобретение за здраве и красота.

imoove е единствен по рода си мултифункционален уред за тренировка на цялото тяло, който въздейства върху различните мускулни групи като подсилва мускулния тонус и издръжливостта, ефективно подпомага изгарянето на калории и повишава гъвкавостта. 

Засега спа и фитнес центърът на Uva Nestum Wine & SPA е единственото място в България, където може да се отдадете на тренировки с най-новите технологични достижения.

Инвестиция в подобен луксозен комплекс е нагледен пример за това как може да се привличат и български, и чуждестранни туристи, като им се предлага качествено обслужване и условия на световно ниво и в същото време да се дава поминък на десетки семейства в Гоцеделчевско.

 

КОМЕНТАРИ

MMMMMMMMMMMM21:37 - 08.06.2016
S PARITE OT KTB BANK I EVROPREKTI FANTOMIII
ноп09:45 - 08.06.2016
Kak da go namerim
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK