Във Вълкосел, Благоевград и Разлог откриха наркотици, а в Петрич и Разлог–цигари

Снимка: Infomreja.bg

Единият от притежателите на дрога е кормувал пиян

Известни са резултатите от извършената през изминалото денонощие акция за противодействие на производството, съхранението и разпространяването на наркотични вещества.

В частен дом в сатовчанското село Вълкосел е намерена и иззета около 0,90 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. За 24 часа е задържан мъж на 22 години, обитаващ жилището. За случая е уведомена Районна прокуратура – Гоце Делчев.

Около 22:15 часа снощи служители от Второ РУ – Благоевград, са извършили проверка на 16-годишен младеж от същия град, у когото е намерена и иззета около 1,48 грама марихуана. По случая е извършено бързо производство.

При акцията полицаи от РУ – Разлог, са намерили у 36- годишен мъж от село Черна Места 0,4 грама марихуана. Проверката е извършена в Якоруда. С техническо средство е установено, че същият мъж е управлявал лек автомобил „Ауди“ по улица „Якорущица“ в града с наличие на 1,77 промила алкохол в издишания въздух. За провиненията е уведомена Районна прокуратура – Разлог. Образувани са бързи производства.

Служители също на РУ – Разлог,вчера са проверили магазин за промишлени стоки в разложкото село Бачево. Те са намерили и иззели около 40 къса цигари без бандерол. По случая е образуван заявителски материал.

А у 64-годишен мъж от Петрич са намерени около 57 къса цигари с чужда контролна марка. В хода на работата по случая, в жилище, обитавано от същия човек в Петрич, е намерен около 1 килограм тютюн без задължителен бандеролен знак. За случая е уведомена местната районна прокуратура.

 

КОМЕНТАРИ

вълкосел 214:58 - 02.10.2019
Вълкосел, пишат ви на първо място защото сте център на вселената, преди селата и махалите Благоевград, Разлог и Петрич. Джурналистчето има ли понятие от мерки и теглилки, представя ли си колко е 0.9 грама. Не цапайте най- красивия и девствен край за живот, малко са тези места на планетата!!!
вълкосел14:45 - 02.10.2019
Помпи, пиши на български, не на шльокавица. Защо чакате някой да ви свърши работата, да не стане късно2 Много късно. Докле е мъничка змията, елате да се съберем, с х-у-й да и строшим главата!
valkosel14:26 - 12.09.2019
Kakvo kato sago zadarjali pak go pusnaha pone 2 chasa nego darjaha kakva e tazi oprava horata gie strah da puskat decata na van vseki den deca hodqt i vzimat kakvi sa tezi roditeli da pozvolqvat na deteto da prodava kak negie sram
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK