Катастрофа взе четири жертви - футболисти, на пътя Плевен - Русе

Снимка: Infomreja.bg

Тежка катастрофа взе четири жертви на пътя Плевен - Русе в района на свищовското село Горна Студена. Ударили са се лек автомобил и ТИР. В леката кола са били четири момчета на възраст между 18 и 20 години. И четиримата са загинали, потвърдиха за БГНЕС от пресцентъра на МВР.

Трагичният инцидент е станал тази нощ, минути след полунощ. По първоначална информация причина за катастрофата е неспазване на знак "Стоп" от водача на лекия автомобил. Пристигналите на място екипи на пожарната е трябвало да разрежат колата, която била смачкана до неузнаваемост, за да извадят жертвите. Движението в района е било затруднено през цялата нощ. Загиналите момчета са били футболисти на третодивизионния тим ОФК Павликени.

По информация на великотърновския сайт sport-vt.com, това са футболистите на отбора Димитър Кушев, Георги Вълчев, Генчо Стефанов и Ивелин Иванов. Вчера те са били в Козловец за мача на Павликени срещу местния Земеделец-93 в мач от Купата на аматьорската футболна лига, а катастрофата е станала при прибирането им след края на двубоя.

„Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно“, коментира треньорът на Павликени Димитър Тодоров. По първоначална информация четиримата са се возили в БМВ-то на Ивелин Иванов. /БГНЕС


 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK