47-годишна от ромския квартал "Кремиковци" припадна пред общината в Гърмен, издъхна след минути в Спешна помощ в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

47-годишна жена от ромския квартал „Кремиковци" почина за минути в Спешния център в Гоце Делчев, след като й прилошало час преди това, докато седяла пред сградата на общинската администрация в Гърмен.

Преди около месец, заради сърдечни проблеми на починалата Роза Илиева Мишева й бил поставен стент в благоевградската болница. 

До МБАЛ "Иван Скендеров" - Гоце Делчев 47-годишната жена била закарана с микробус на хора от квартала, които твърдят, че до здравното заведение жената е била в съзнание, но е издъхнала в Центъра за спешна медицинска помощ, преди лекарите да я поемат.

Причината за смъртта на жената е масивен инфаркт. От ромския квартал споделиха, че Роза била вдовица. Мъжът й почнал преди 8-9 години и тя често боледувала. Имала е и деца и внуци, но всички живеели трудно.

Полицески екип след скоростната смърт на Роза Мишева е посетил дома й в ромския квартал "Кремиковци".

По време на огледа е станало ясно, че смъртта й не е причинена от насилие или вследствие на престъпно деяние, а масивен инфаркт.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK