47-годишен неврокопчанин, живял 10 години в Америка, се самоуби

Снимка: Infomreja.bg

46-годишният Костадин Шербетов от Гоце Делчев вчера е бил открит в родната му къща в Гоце Делчев безжизнен да виси на направена саморъчно примка.  

Скоро той се върнал в Гоце Делчев след като 10 години е живял, работил и създал семейство с красива китайка в Америка, с която имали 2 деца.

С приятели споделял, че е безкрайно разочарован от щатското правосъдие, което след раздялата със съпругата му го лишила да вижда децата си, което го съсипало тотално.

Трагедията в дома на семейството е огромна и за това, че разочарованието на самоубилия се Костадин било толкова голямо от забраната да вижда децата си,  че предпочел да не вижда и себе си жив.  

Направил всичко възможно да се върне в Гоце Делчев за да умре в родния си град.  

Младият и отчаян мъж е сложил край на живота си вчера след обяд.

Бил намерен от негови близки, които потресени от нелепата смърт споделиха пред ИНФОМРЕЖА, че той е бил безкрайно добър и съвестен родител съпруг и човек, каквито вече се срещат рядко.  

 

КОМЕНТАРИ

Анонимен01:10 - 23.03.2018
Информацията не е напълно правилна. И не знам защо изобщо е нужно такива статии да се публикуват - близките и приятелите му знаят какво се е случило. Освен това, близките му не са споделили нищо с Инфомрежа, както казвате в тази статия и ако бяха, нямаше да пишете неверна информация.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK