С "Коледни вълшебства" учениците от Разложката гимназия дадоха начало на празниците

Снимки: Община Разлог

Средства от коледния базар дават надежда на нуждаещи се

Декември е месецът на коледния дух, сбъднатите мечти и подарената надежда. За осма поредна година заблестяха талантите на Разложката гимназия "Братя Петър и Иван Каназиреви" в концерта "Коледни вълшебства".

Учениците показаха своите музикални способности, свирейки на пиано, пеейки и танцувайки. На сцената се появиха вълшебницата и магьосника, разговаряйки с малчуганите от първи клас, оживя работилницата на Дядо Коледа и джуджетата. Едновременно с концерта се проведе и благотворителния базар от предмети и храни, направени от ученици, учители и родители с много любов.

Със събраните 2635 лв. ще бъдат подпомогнати деца в нужда и техните семейства. С тях ще бъдат покрити транспортните разходи на ученици, както и други нуждаещи се деца от училището.

Специален гост на концерта "Коледни вълшебства" и на коледния базар бе инж. Красимир Герчев - кмет на Община Разлог. 

„Искам да благодаря на всички Вас, прекрасни хора, които се включихте в колединия базар на СУ „Братя Каназиреви”. Благодарение на вашата добрина и съпричастност, успяхме всички заедно да подарим грижа на деца в нужда и техните родители – постъпка, която изпълва сърцата ни с радост и прави празниците ни още по-светли! Заедно винаги можем повече!“, коментира инж. Красимир Герчев

Най-истинското на Коледа е да си кажем и покажем, че се обичаме. А това всеки може да го направи. Направиха го преподавателите на СУ "Братя Каназиреви", учениците и техните родители чрез участието си в концерта "Коледни вълшебства" и в благотворителния базар, чрез изработване и закупуването на предмети и храни, и чрез подкрепата и аплодисментите на публиката.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK