45-годишен загина, премазан от мотокултиватор край Благоевград

снимки: infomreja.bg

45-годишен мъж загина при нелеп инцидент на полето край Благоевград, съобщи БГНЕС. Тази сутрин Спас П. тръгнал с мотокултиватора си да изоре нива край село Селище, като обещал на майка си, че ще се прибере за обяд. Към 12.30 часа, след като не се прибрал, майка му тръгнала да го търси. Открила го на участък с малък наклон, без признаци на живот до мотокултиватора.

Явно 45-годишният мъж решил да мине напряко с минитракторчето по наклона, вместо по пътя, който е на 5 метра от инцидента. Вероятно бързането се оказало фатално, защото мотокултиваторът, който е висок не повече от метър, се обърнал заради наклона и го затиснал.

На мястото на инцидента е извикан спасителен екип на РС ПБЗН, полицията и лекарски екип от ЦСМП-Благоевград. Спасителите обърнали мотокултиватора, който бил със счупен волан и изтекло масло, което означава, че се е преобръщал няколко пъти.

Фелдшерът от ЦСМП само канстатирал смъртта на 45-годишния мъж. Той е починал най-вероятно от вътрешен кръвоизлив поради смачкан гръден кош. Аутопсията ще установи точните причини за смъртта му.

Разбрали за инцидента, на местопроизшествието пристигнаха близки на загиналия, които избухнаха в ридания. Чуваха се упреци, че са пуснали загиналия Спас да отиде да оре сам.

Следствена група от Второ РУП-Благоевград започва оглед на местопроизшествието.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK