400 деца се включиха в 17-ия велопоход в Сандански

снимки: Община Сандански

В Сандански тази сутрин стартира 17-ия колопоход под мотото „Не на наркотиците“. Откриването започна в 10 часа на пл. „България“ в курортния град в присъствието на кмета на Сандански Андон Тотев и колегата му от Струмяни – Емил Илиев.

Тогава бе дадено началото на лекоатлетически крос, който се провежда за трети път. В него се включи и спортният мениджър от Германия Йорг Щренгер. На на първенците бяха раздадени медали, специално поръчани и доставени от Германия.

Колопоходът стартира  в 10.30 ч. В него се включиха около 400 деца. Наред с българските младежи участваха и ученици от Германия, Румъния, Македония, както и олимпийският шампион по колоездене Олаф Лудвиг.

Трасето е очертано в рамките на град Сандански.

След това се предвижда конкурс за рисунка на същата тема, който също ще се проведе за трети път. След края на конкурса събраните картини от трите издания досега ще бъдат представени в изложба. Всички платна са рамкирани еднакво и са специално доставени също от Германия.

Седемнадесетият велопоход се осъществява с подкрепата на Община Сандански, Български туристически съюз, Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни и Рекламно студио „Синтезис”.

 

снимки: Община Сандански
снимки: Община Сандански
снимки: Община Сандански
снимки: Община Сандански

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK