40 младежи от Рибново учредиха първата структура на партията на Касим Дал

снимка: infomreja.bg, архив

Структура на партията на Касим Дал –„Народна партия за свобода и достойнство”, учредиха днес в гърменското село Рибново. Членове на алтернативната на ДПС партия на Касим Дал станаха над 40 млади хора от селото, повечето от които студенти и висшисти. За председател на новоучредената организация с мнозинство бе избран Наазим Мусанков, завършил Химикотехнологичен и металургичен университет - София, специалност инженерна химия.

През следващите седмици предстои учредяването на партийни структури на партията на Касим Дал в гоцеделчевските села Корница, Лъжница, Брезница и в сатовчанските Кочан, Ваклиново и в общинския център Сатовча. Заявки са подадени и от селата Блатска и Хвостяне в община Гърмен, както и от други населени места в общините Хаджидимово и Сатовча, съобщиха първоучредителите от Рибново.

В края на месец март те очакват пристигането на лидера Касим Дал за провеждане на регионална конференция, на която ще бъдат номинирани кандидатури за кандидатдепутатските листи за предстоящите парламентарни избори. Тогава ще бъде открит и новия офис на

Очаква се до края на месеца партията на Касим Дал да открие свой офис в Гоце Делчев и да бъде обявен областният председател, под чието ръководство ще бъдат проведени изборите.

 

КОМЕНТАРИ

бивш от дпс16:12 - 19.03.2013
аз съм 41-ят. долу старите проститутки от дпс!!
ахмед13:58 - 19.03.2013
искам и аз да се запиша, при кой да отида
дпс10:21 - 19.03.2013
не са 15 а стотици
rue22:32 - 18.03.2013
ne sa 40 a sa edva 15

FACEBOOK