40-годишна българка застрeляна в Сърбия

снимка: infomreja.bg, архив

40-годишната българка с инициали А.Д. e била застреляна в джип в Сърбия, съобщиха от сръбската полиция. Българката е убита с няколко куршума около 15.00 часа.

По първоначална информация срещу нашата сънародничка е стрелял 40-годишният Рацо Лазаревич, който е настанен за лечение в местна болница. Той е намерен в тежко състояние на седалката до жертвата, съобщи БГНЕС.

Убийството е извършено недалеч от стадиона на футболния отбор "Обилич". Българката е убита в бял джип "Мерцедес", със сръбска регистрация. Според очевидци Лазаревич е застрелял от упор в главата българката и след това се е опитал да се самоубие.

Говорителката на белградската "Бърза помощ" Нада Мацура каза, че българката е била вече мъртва, когато медицинският екип е пристигнал на мястото на убийството.

Мъжът до нея е давал признаци на живот. Спорд нея той е в много тежко състояние и в момента се намира в реанимацията. Мацура потвърди, че българката е убита в главата. Тя е имала входяща и изходяща рана.

Властите отказват да съобщят името на фирмата, на която е бил регистриран джипът, в който е станал трагичният инцидент. Все още не са ясни причините за трагедията. /dnes.dir.bg/
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK