Близо 3 000 деца и родители посетиха театъра в Благоевград

Снимка: Драматичен театър – Благоевград

В продължение на десет дни Драматичен театър – Благоевград, е препълнен с детски смях и коледно настроение. Приблизително 3000 деца и родители посетиха събитието, което се случва за първа година в Благоевград.

Последната дата, на която зрителите могат да се включат в „Коледните чудеса за родители и деца” е утре /23.12.17г. събота/, от 11:00ч.

Всяка година театърът прави за децата на Благоевград новогодишно представление, но този път спектакълът „ИДВА КОЛЕДА!”, постановка на Огнян Спиров и Биляна Дилкова, е само част от голямото празненство, което Добрият старец реши да подари на всички.

Сградата на театъра е дворецът на Дядо Коледа, а когато прекрачите прага му ще се озовете сред просторните фоайета, широките стълбища, колонади и високите тавани, мраморни стени и огромни полилеи, потънали в разкошна коледна украса. Във всеки кът ще ви очакват различни атракциони, забавни игри и занимални, както и много лакомства за децата.

Герои от различни театрални приказки ще се грижат за малчуганите и техните забавления. Аниматори на игрите са актьори от трупата и студенти от Югозападен университет „Неофит Рилски”- Благоевград.

В края, най-после ще се появи и самият Дядо Коледа със Снежанка и шейна, препълнена с коледните подаръци. Децата ще получат дългоочакваните си желания и ще се снимат за спомен с Добрия старец и всички приказни герои.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax