4 квадрата мазилка се стовари върху главите на семейство по време на вечеря

снимки: infomreja.bg

4 квадрата мазилка се стовари върху главите на семейство в жилището им в квартал "Освобождение" в Благоевград.

Инцидентът станал снощи в апартамент на семейство Бодурови в новопостроена кооперация на ул. "Витоша" в областния център. Докато вечеряли с приятели, от тавана се откъртило огромно парче мазилка и се стоварило върху нищо неподозиращите домакини. За щастие няма сериозно пострадали.

"Отървахме се единствено с уплаха и леки драскотини. По-сериозно са пострадали родителите ми и най-вероятно те ще си извадят медицинско. За щастие децата бяха в другата стая и това ги спаси", каза Илия Бодуров.

Той допълни, че няма да разчиства откъртената стена, докато не я покаже на собственика на строителната фирма, изградила цялата кооперация.

От фирмата инвеститор поясниха за ИНФОМРЕЖА, че са запознати със случая. „Още снощи, собствениците ме потърсиха. Нашата работа в случая е да издирим фирмата строител. Те ще направят оценка на щетата, ще реконструират тавана и ще обезщетят семейството”, обясни Александър Вакашински, собственик на фирмата инвеститор на обекта.

 

КОМЕНТАРИ

Светла18:26 - 10.02.2012
Мдааааа така е новото строителство. На същия етаж на мен цяла зима ми тече от плочата на съседите, но поне на терасат, на тези до мен им тече директно в хола. Въобще третия етаж на Витоша 5 е изпълнен по всички строителни норми.
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK