4 фирми в конкуренция за ремонт на пречиствателната станция

снимки: Община Благоевград

4 фирми се конкурират в обществената поръчка за оказване на техническа помощ по проект „Реконструкция на пречиствателната станция в Благоевград”.

„Еко енергопроект”, „Имперо партнерс”, „Елана инвестмънт” и „ЕС ПИ Консулт БГ” са имената на фирмите, подали документи в процедурата, като те са предложили съответно цени от 89 250 лева, 79 990 лева, 102 660 лева и 84 000 лева.

Основен критерий за избор на фирма-изпълнител е икономически най-изгодната оферта.

Проектът предвижда цялостно реконструиране на Пречиствателната станция в града, както и пълен ремонт на биологичното стъпало на станцията. С реализирането на проекта и изграждането на водопровода и канализацията по бул.“Пейо Яворов“ се цели значително подобряване на градската среда в Благоевград.

Председател на комисията по избор на фирмата изпълнител на проекта е директорът на дирекция „Устойчиво развитие и евроинтеграция” Костадин Георгиев, а членове са началникът на отдел „Правно и нормативно обслужване и обществени поръчки” Антония Методиева, главният експерт „Бюджетни разходи и финансово-счетоводни отчети” Татяна Николова, старши юрисконсултът Стоян Христов, старши експертът „Устойчиво развитие и евроинтеграция” Светлана Иванова и общинският съветник Иван Кунев.

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK